SM-Brons i Athletic Fitness

Bloggandet kommer igång ordentligt senare denna månaden men jag måste berätta om helgen nu.. blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.
Först på fredag morgon började jag känna mig krasslig..i bilen på vägen upp växlade det mellan svettningar och frossa..FEBER..efter att ha varit frisk sedan i mars så passar kroppen på nu...hmm undvek att ta i hand med alla andra tävlande på registreringen vilket ledde till en del blickar och en idiotförklaring om att jag inte skulle tävla om jag var sjuk..

men har jag åkt till Karlstad och dietat halva sommaren så ska jag fanimej försöka iaf..sov dåligt på natten men kände mig kry när jag vakna..men så vid frukostbuffén började svettningarna igen.. bryta, inte bryta, bryta, inte bryta, bryta, INTE bryta



in med alvedon och lägga på ett sista lager färg..trycka kolhydrater och vips alvedonen tog bort febern..yes..pumpa upp och upp på scenen..blir uppkallad som andre man efter Ako på särbedömningen och kunde inte hålla bort leendet..även om jag var en av de minde killarna så var jag hyfsat bra på det..YES! =)



jag till höger.

av 10 tävlande låg jag 5:a efter poseringen

dags för styrkerond
28chins 3:a efter Ako och Joseph 
38dips delad 2:a efter Ako som gjorde sjuka 60st!!!

nu behövde jag prestera bra på hinderbanan för att stanna på pallen..

laddade med Energidryck, mer alvedon och lite godis..
Stod även och pratade samt analyserade banan med Ako som var i tydlig ledning för att inte säga överlägsen som vanligt innan momentet han gav mig ett par bra råd trevlig som han är...mycket respekt för den Atleten.

Gick ut näst sist och jag kände mig klumpig över hindren...jag krigade på men det flöt inte riktigt kändes det som..väl över mållinjen får jag veta att jag har bästa tiden av alla hittills! Alla grymma atleter som Kristian Sewén, Rookie Westin, Joseph Tekie etc etc. bara Ako:s heat kvar..och även hans tid hade jag 2sek på! AKO! Kungen av Fitness!!! http://akorahim.com  Så jävla härligt!!



Med vinst i den delgrenen var Pallen ett faktum men 2:a eller 3:a.. tyvärr hade jag tappat för många poäng i poseringen men är nöjd med min prestation. =)

 



Stort tack till Coach Kik, Mamma och Syrran som hajjade på plats samt alla andra som har peppat och gett mig lyckoönskningar..

nu sitter jag här med halsont och vaniljglass..(för man får äta glass när man har ont i halsen!)

SM i Styrkelyft på Lördag så jag måste bli frisk så jag kan träna absolut senast onsdag!!! gaah!


KRAAAAAAAAAAAAM PÅ ER ALLA! =)



RSS 2.0