åter i Las Vegas

Framme i Vegas och ökenvärmen är lika slående som sist..runt 40-45grader
Spelade lite poker inatt och det gick bra..började med att backa 300$.. förlorade två jj mot ak allin preflop..träffade inga av mina ak hela kvällen.. fick inte ett pocketpar över jj på 6timmar..förlorade set mot stege..etc och ändå lyckades jag hämta mig från 300$ back till 15$+genom stabilt spel..totalt omöjligt att bluffa..blev nersynad med lägsta par eller a hög varenda hand.. helt sjukt..inte mycket 15$+ men en dag när marginalerna ligger på min sidan kommer jag plussa rejält..
höga förväntningar!

nu blir det lite beer baileys och redbull vodka nu..sen ut på stripen och hitta något uteställe!


bjuder på en bild där jag visar upp min feminina sida...och som ni ser nedan har jag och willie inrett manligt för balansens skull! =)


Jävla skit!

nu när saker börjar lugna ner sig försöker jag lägga lite tid varje dag på att spela ett par pokerhänder och det har gått hyfsat..satte in 600$ som var nere och vände på140$ efter ett par sura händer(set mot set) och liknande..men jag lyckades med stablit tajt spel komma upp till 1780$ igår natt..
och nu händer följande ikväll...ligger i sängen och småkollar på tv och spelar lite slött..har 22 på ett bord och tänker syna en standardraise på 8$(spelar cashgame 1/2$ 10-manna) halva betänketiden har gått åt och jag ska bara klicka "call" jag styr spelet med pekplattan och varenda j-gång jag trycker hoppar pilen bredvid knappen! tiden går ut och jag tänker: aja jag träffar bara trissen en gång av 7,5 så det gjorde nog inget..tro fan om inte tvåan kommer på floppen och två hjärter dessutom..tror ni nån satt på färgdraget..ja! på rivern kommer fantamig den sista tvåan med... hjärter 2! potten slutade på 200$ eftersom inte jag var med...ett jävla musklick och jag hade tjänat minst 1000kr..är lite irriterad just nu..20 pizzors värde åt helvete! kvällens session slutade 25$ +...men nu spelar jag med mus i fortsättningen!!!

när jag ändå är igång så pokerbloggar jag lite till =)

var i las vegas förra veckan och pokern gick bra..inte black jack och roulette...men pokern..

började med att jag gick in på bellagio och satte mig vid ett 2-5$ nl bord och 500$ i insatts..kollade till höger och får se självaste Doyle Brunson..följt av patrik antonius, phil ivey, gus hansen etc spelandes mixt games 10m ifrån mig!
ett par timmar senare gick jag från bordet med 840$, 340$+

dag 2 ingen poker
dag 3 slog mig ner vid ett 1/2$ bord på MGM (hotellet som vi bodde på) och köpte in för 200$ spelet stod ganska stilla en timme och jag tittar ner på AA... en kille i tidig position med ca 800$ i sin stack höjer till 15$(riktigt löst spel live jämfört med internet överlag märkte jag) jag kontrahöjer till 45$ och han går allin..blixtsyn från mig naturligtvis med bästa möjliga hand..så 400$ i potten 200$ från oss var...han vänder upp QQ och jag mina AA nu vet jag att jag har 80% chans att vinna och kommer göra så 4 av 5 ggr i samma situation...men ikke Q kommer på floppen och står sig vägen ut..inget att göra..bara att traska vidare till automaten och köpa in för 200$ till..efter en timme hade jag nött ner mig till 100$ och lämnade bordet för att gå ut på en klubb..
så ...
340$+ och 300$- gav en enorm vinst på 40$ 240skr ca 40kr/h
känner att jag har en stor edge på motståndet och vet att i längden kommer jag vinna mina 4/5 aa mot qq och ligga
800$+ på den handen ist!

detta är säkert skittråkig läsning för många..men det är en del av mig så du får en skriftlig klapp på axeln för att du orkade läsa ända hit! =)

kommer en massiv uppdatering i dagarna, så titta in inom kort!

gonatt!


senaste nytt

Nu flyger Fredrik och hans tjejer hem..bara tre killar kvar..snart 4:e juli och därefter en vecka till i Vegas! =)


100% oredigerad!

RSS 2.0