Sommar

Lite dålig med uppdateringarna...iaf så skenade min vikt iväg lite efter kvalet i Ystad..Hamburgare, pizza, kebab godis glass midsommar etc..jobbade två 50 timmars veckor med och blev väldigt slut i kroppen..sen när det väl var dags för en ordentlig vilodag skulle jag "bara" gå lite på löpbandet..blev 1,2mil intervallträning i konstant minst 2 grader lutning..men sen fick det vara nog..ingen mer övertid innan tävlingen..
hade vilodag igår och lyfte inte ett finger på hela dagen..var på stranden och slappade sen i soffan hela dagen..
idag har jag tränat lite beachhandboll med gymgänget inför åhus-tävlingen och kört ett armpass..och i övrigt bara vilat..
behöver tappa kilona jag har lagt på mig nu på 2 veckor..så vi får se hur mycket tryck jag har kvar i systemet sen..

här kommer en liten video från dagen mjölksyra träning..

Gångna veckan...

Har som sagt haft praktikant-Vicky med mig hela veckan och därav många skratt..=)


kafferast...

och en proteinbar... =)´

och sen det hon gör bäst..

och nu kommer jag få stryk...=)

jobbade extra både fredag och lördag och har tränat på för fullt..ska hoppa in extra midsommar med men sen blir det strikt 3 dagar jobb i veckan fram till Finalen..

Var på big bowl och sen ute i Malmö igår och som vanligt kom fulla killar fram och börja sluddra..vad äter du...hur mycket tränar du..ingen bråkar med dig va...du är på min sida va? bla bla bla..god damn it! kanske gillar det lite innerst inne ibland... kvällen avslutades iaf med burgerking och tidigare på dagen blev det både negerbulle och ostkaka..gott gott!

körde lite biceps idag och hade bra tryck...de 2-3 kilona jag har gått upp sedan förra helgen har gjort lite nytta..

fortfarande lite hård iaf..

nu ikväll provade jag på något nytt..gjorde omelett...fan det var riktigt enkelt och gott som fan!
steka lök och svamp...bryna nötfärs..krydda ordentligt ..blanda i löken och svampen...ta 3 hela ägg och tre msk vatten vispa runt med sked...på stekjärnet med det och därefter lägga på lite av nötfärsblandningen..!

jaja lite hamna bredvid..=)


riktigt gott med ett glas mjölk till!

såhär i studenttider råkade jag snubbla över min egen gamla bild när jag skulle rota fram en handduk..

jepp..jag visste vägen till toppen på berget redan då..

imorgon blir det första planeringsträffen inför Vegas i september..medeltemperaturen ska ligga strax över 30 grader då efter de värsta sommarmånaderna så det blir perfekt!.ska troligtvis vara där under Mr.Olympia och kolla in giganterna!!!

dags att sova! gonatt!

Fitness five ystad


uppvärmning, bänkpress 80kg*26reps(23 godkända), bicepscurl 40kg*19reps(kvalbästa delat med två andra), knäböj 120kg*20reps.


chins 29reps(kvalbästa), dips 40reps(37 godkända)
sammanlagt 128 reps och resultatmässigt på 3:e plats om man räknar alla deltävlingar..en i Stockholm som var bättre och en i Ystad men ingen i Umeå =)
final Tylösand 11:e juli

Student och praktikant

Var på Jennie:s (http://seethelight.blogg.se/) student igår..Mycket trevligt..inte minst allt träningssnack med Bosse och all god mat som bjöds på!


Har haft en praktikant med mig på jobbet och ska så ha minst veckan ut..trivs jättebra med henne och vi har kul som fan..känns knappt som att jobba! =)

jag och praktikant Vicky!

och så lite några tävlingsbilder i väntan på resten och videoklippen...

knäböj Tee-style en decimeter djupare än vad som behövdes och knäna framåt.. domaren satt bredvid och sa -du behöver inte gå så djupt hela tiden..väldigt nöjd med min 20:a på 120kg..


Bicepscurlen..här såg man många intressanta tekniker..många släppte ner stången med ett ryck och lutade sig då framåt varje repetition vilket är helt enligt reglerna..jag däremot stod med ryggkontakt genom hela övningen och körde en aningen mer kontrollerad negativ fas..ska prova lite varianter här för att se om jag kan få ut mer reps på det sättet..


Vinnaren Samir..överlägsen i Bänkpressen och knäböjen..blir extremt svårslagen i finalen men inte omöjlig... jag måste bara bli bättre i allt..=)


Mitt filmcrew med på ett hörn! =)




en uppskattad klapp på ryggen!


Tack igen för allt stöd från Hörby AK! uppskattar det!

Kval avklarat!

Kom på andra plats och är garanterad plats i finalen i Tylösand 11:e juli..


snodde bilden från http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.2873314 där det finns fler från tävlingen..
kommer själv att ladda upp en massa så fort jag får in från mina vänner..

mina mål:
1:  vinna..tyvärr
2:  vinna över alla som var lika långa eller längre än mig: ja!!
3:  ha kul: ja!!

66,6% av mina mål avklarade..nu är det bara till att hålla vikten och träna hårt i en månad till..vilket i praktiken innebär att jag kan äta ca 700kcal mer per dag än under viktminskningperioden och förhoppningsvis bli mindre matfixerad! =)

foto och videos kommer inom några dagar..Pizza och Beer nu!!!

fortsatt trevlig helg och tack alla ni som har önskat mig lycka till..ännu mera tack till er som kom och hajade på mig och allra mest tack till min Coach björn som har varit med mig på alla sätt och vis och bidragit till vår framgång!

Dagen före

Imorgon lördag 6/6 kommer jag att tävla i Fitness five* på österportstorg i Ystad kl 10-15..(gratis att komma och kolla) uppmanar alla träningsintresserade, nyfikna eller personer som vill se 20 av sveriges mest vältänade killar att ta en utflykt dit och ge mig adrenalin och Hörby Atletklubb erat stöd.

hade varit kul om någon av alla anonyma personer som läser bloggen hade kommit fram och sagt -hej, jag har följt din blogg! kör hårt ! eller något i den stilen.. =) jag bits inte..eller..=)

* fitness five innebär: Bänkpress på 100% av kroppsvikt, bicepscurl på 50%, knäböj på 150%, chins på 100% samt dips på 100%. maximalt antal repetitioner sammanlagt vinner.


Dagen började med att stiga upp 07:45 efter 9 timmars sömn..vägde mig på en polares tävlingsvåg som kostade 8000:-!!! exakt som fan med andra ord....vägde 79,5 kg..tog 2 koffeintabletter och klädde på mig 5 lager kläder för att promenera i rask takt 50 min..vikt efter det 79,1kg..åt sen frukost..extra mycket havregryn, omega3, mivi total och en proteindrink som vanligt..samt en dl vatten. vikt 80,2kg..tog en fjärdedels dos laxermedel en timme senare..verkade snabbare än vad jag trodde..haha..ville bara vara säker på att tömma mig..iaf så vägde jag 79,5 efter och magen stabiliserade sig direkt..nu återstår 1dl vatten och 4-600gram mat till kl 18 då invägningen är..kommer ändå pissa ut ett par hundra gram så jag bör väga in på ca 79,8kg om mina beräkningar stämmer..

här har du benbilden Christian.. jag har mina fettreserver på benen som tur är...för igår när jag borstade tänderna började ådrorna på bröstet och axlarna krypa fram..det gillar vi inte..ska gå upp 3-4 kg omgående efter tävligen..=)


nu ska jag ner till Kik med videokamerastativ så hon kan filma mig imorgon och sen är det vila för hela slanten..kommer ta en till rask promenad vid 15tiden om det finns behov att svettas ut några hekto men annars blir det bilfärd till ystad kl 16:45 för att vägas in kl 18..därefter sveper jag en halv gainer och vatten på vägen hem och väl hemma väntar min Mamma med spagetti och köttfärssås som jag ska ha ketchup på! =) och till det ett rejält glas mjölk! mmm!!

så mina vänner! önska mig lycka till! =)

Vikt:igt

7/5 83,6kg

8/5 83,2kg

9/5 83,8kg

10/5 84,0kg

11/5 83,2kg

12/5 82,8kg

13/5 83,6kg

14/5 83,4kg ätardag

15/5 82,2kg

16/5 82,4kg

17/5 82,4kg

18/5 82,5kg

19/5 83,6kg

20/5 83,1kg

21/5 81,2kg

22/5 80,9kg ätardag

23/5 81,6kg

24/5 82,0kg

25/5 81,5kg

26/5 81,2kg

27/5 81,4kg

28/5 82,2kg

29/5 80,9kg

30/5 80,7kg ätarmåltid

31/5 80,6kg

1/6 81,6kg

2/6 80,2kg

3/6 80,5kg

4/6 80,0 MÅLVIKT

5/6

6/6 SM-kval Ystad
---
11/7 SM-final Tylösand ( såvida det går bra i Ystad..)


RSS 2.0