Dahlblads

Här har du bildbevis Robin=)
har gett bort en massa spannar men har fortfarande ett par kvar i förrådet! =)



ger dahlblads mint/choklad 10 av 10 spannar!

pokern har lossnat lite.. upp 450$ på två dagar..stabilt spel och få misstag men månaden kommer tyvärr sluta rejält minus..

har avancerat upp till att coacha 3 personer nu.. två till bättre hälsa, träna och gå ner i vikt samt en till att sluta röka, och få lite bättre kosthållning/ hälsa!

alla har skött sig utmärkt och resultaten är inom räckhåll! bra jobbat!

Söndag börjar min träning igen! FAN VAD KUL DET SKA BLI! =)

Appropå tidigare inlägg om den bristande mineralmängden i dagens grödor inhandlade jag idag...

har valts till årets hälsopreparat 5 år i rad...framgår inte av vem men ändå! =)
www.mivitotal.se/

har läst massvis med bra recensioner och intar i och med detta 70 spårmineraler i kolloidal form! (98% upptag)..slå det!
samt en sjuhelvetes massa vitaminer och aminosyror!

beställde sent tisdag kväll och fick beställningen efter lunch torsdag! mycket bra jobbat  http://www.gymgrossisten.com/
ingen fraktkostnad och betydligt billigare än lokala hälsokostbutiker!

sydafrika..

Min lilla lillasyster har åter lämnat landet för att praktisera sina spakunskaper i det sydliga sydafrika!
ha kul så ses vi i januari sis! love ya! have they heard about the word? =)


i övrigt har jag shoppat dator med min kusin "Maddie den förnuftiga" idag,
lagat mat till henne samt fått alla systemen up and running på hennes nya laptop!

själv köpte jag en ny hårddisk så jag slipper radera tidigare säsonger av alla serier jag följer!

lagade extremt god och nyttig mat! laxbit ekologiska grönsaker fullkornspasta(dinkelpastan var slut)
och till det färskpressad apelsinjuice!
ketchupen är ur bild och tillsattes efter fotosessionen=)



Mippe är på mig som en galen iller men vilovecka är vilovecka även om jag börjar bli rastlös!
lugna dig! snart är jag tillbaka och knäcker ditt självförtroende..eller tvärtom...



-200$ idag..set mot set vad annars! nya tag imorgon!

och btw: BIRD IS THE WORD!

Läkare

vet inte exakt hur det är i sverige.. men hur vettigt är det att ta råd gällande ens hälsa av en doktor?
och hur stor mineralbas finns kvar i våra utarmade åkrar?

följande utklipp är tagna ur boken "Dead doctors don´t lie"

Av Joel Wallach




Medellivslängden för en amerikan är i dag 75,5 år. Är man läkare är medelåldern 58 år. Om du statistiskt sett vill leva i 20 år till, bli inte läkare..

Det jag kom fram till var detta: Varje djur och varje människa som dör av så kallade"naturliga orsaker", dör av näringsbrist.


Växter spelar en mycket intressant roll hos de kolloida mineralerna. Kom ihåg att vi sa att växter inte kan producera mineraler. Om de inte finns i jorden kan växterna inte skapa dem..


I de kulturer där människorna lever upp till 140 år så finns det några gemensamma nämnare. De lever i högt belägna bergsbyar, på 3000-4500 meters höjd över havet. De har inget regn, ingen snö, ingen dagg, mycket torra platser och de får allt sitt dricksvatten och sin bevattning till växterna från något som kallasglaciär mjölk. Glaciärerna mal sönder sten lagret på ungefär 10 cm varje år. Det finns mer än 72 mineraler på alla de här platserna.

Vattnet som kommer fram under dessa glaciärer är inte klart som mineralvatten i flaska. Om du tar ett glas och håller upp det, ser det grumligt ut. Det kan vara gult, vitt eller blått och det ser ut som mjölk. Vid Titicacasjönoch i Tibet kallas det för glaciärmjölk. De har druckit det vattnet i mer än 5000 år. De har ingen diabetes, inga hjärt- och kärlsjukdomar, inget högt blodtryck, ingen artrit eller osteoporos, ingen cancer, ingen grå starr eller grön starr, inga fosterskador, inga fängelser för fulla narkomaner, inga skatter eller läkare. Ändå lever de till de blir 140 år utan att vara sjuka. Är dessa kolloida mineraler viktiga? Det kan du vara säker på , de är till och medlivsviktiga. Du kan förlänga ditt liv och höja livskvalitén avsevärt med ett dagsbehov av mineraler. Det flesta av oss kommer att inte att fara till Hunsa folket, Tibet eller till Titicacasjön. Där har de inga Kenmore-kök, sidenfåtöljer, TV apparater, isolerade hus, centralvärme och luftkonditionering men de har kolloida mineraler.


hört talas om magsår ?
Det anses komma av stress. Vi veterinärer vet sedan mer än 50 år tillbaka att magsår, åtminstone hos grisar, orsakas av en bakterie i magsäcken som heter Helicobacter pilori och att den i enstaka fall kan utvecklas till magsäckscancer.  Vi lärde oss att ett spårämne som heter vismut och tetracyklin kunde bota magsår. Det kostade fem dollar att bota en gris med detta.

The National Institute of Health kom i februari 1994 ut med budskapet att magsår orsakas av en bakterie, som heter Helicobacter pilori och inte av stress. Det kan botas. Medicinska rapporter säger aldrig så, utan att det ser lovande ut, kan vara. Artikeln fortsätter med att det kan botas med vismut och tetracyklin. För de av er som inte vet var vismut kommer ifrån, kan det köpas på en drugstore (apotek), det är rosa och billigt. Du kan faktiskt bota dig själv.


Träning

 
Min träningspolare tog sig tid till att göra en liten edit på videon! tack!
bjuder på grimaserna (var ganska tungt..) och presbilden som är utdragen så proportionerna är åt helvete! =)
mycket nöje och som vanligt: glöm inte kommentera..speciellt Mippe!

sista setet stångrodd och sista passet på vår 5 reps vecka! 160 kg i videon..därefter fullmag i rodden och fullmag i smala chins..today was a good day!
en vecka kvar sen blir det välbehövlig vila från träningen..

och angående pokern..har backat närmare 2000$ senaste två veckorna mycket till följd av en naturlig downswing och ett par hundra dollar pga dåligt spel!
åtgärd: samla sig, fokusera och rida ut vågen.

dagens visdomsord:
om du gör likadant som andra har gjort före dig skördar du samma resultat!
definitionen på idiot är en person som försöker nå ett nytt resultat genom att göra samma sak om och om igen..

Dagens tacksamhet går till min vän och arbetskamrat Anders som är väldigt duktig att få ner mig på jorden när jag flyger farligt högt! =)

Bra jobbat!

hade ett väldigt trevligt samtal i morse...min polare (Andy) som jag coachar för att tappa lite vikt och bygga styrka/muskler ringde mig så vi kunde stämma av första månadens resultat...kom nu ihåg att min metod förbjuder inget..man får äta och dricka vad man vill i rätt proportioner bara..han har festat minst en gång varje helg..druckit, ätit tårta etc men alltid dagen efter givit kroppen bästa möjliget att återhämta sig..till resultaten..mer vätska i kroppen (eftersom jag beordrade honom att dricka mer..och vikten trots det från 120kg ner till 114,9kg! 5,1kg och utan att dieta särskilt hårt! bra jobbat!!!!!!!!!!!

men det slutar inte där! jag har infört ett nytt koncept för att göra träningen roligare och nu efter ett par veckor lekte min träningspolare (Fredrik) upp 5reps på 90kg i bänkpressen och körde ett set på 100kg sist på övningen!

själv har jag återhämtat mig från usa sommaren och börjar göra ökningar nu! satsar på 150 kg i bänkpressen till nyår! no pain, no gain!

pokern segar lite ..fortfarande bättre timpeng än på jobbet men inte i närheten av augusti och septembers resultat..
aja bara en tidsfråga tills det lossnar!

så är det dags att börja investera lite långsiktigt i aktier..registrerade mig igår på aktiedirekt.se så ett steg är taget i den riktningen...målet..? miljonär inom 4,5år, samt åka på semester minst 2ggr per år tills dess!
svaga mål ger svaga resultat!
if there´s a will, there´s a way!
MAKE A LIVING...OR DESIGN YOUR LIFE!

fick in bilder från min trevliga trerätters middag hos Vicky i fredes! tack för en trevlig kväll, gott sällskap och god mat!


sömn och ryggträning..

var  trött efter jobbet så jag sov en timme innan träningen..inte ultimat  att vara yrvaken..men lite "rage" (koffein, taurin, kreatin, arginin) tog hand om det problemet och efter första övningen var jag på g!


bilden tagen igår med lite pump i axlarna..

ganska nöjd med massan men lite symetri att jobba på..skönt att man aldrig blir nöjd så det finns nya mål att jobba på hela tiden!

dagens tacksamhet går till min träningspolare som gör träningen om möjligt ännu roligare och som ligger i hack i häl så jag aldrig kan slappna av riktigt!(fast på ett bra sätt) =) thanks!

Poker födelsedagskalas axelträning

Livepoker hos en polare igår...gick åt helvete och jag backa fyra inköp (800kr) men det tog jag igen i förmiddes så jag får väl ändå försöka jobba lite på mitt tålamod...

födelsedagskalas hos min kusin idag..trevligt värre, hon tvinga mig att ge henne massage och jag hade inte mage att säga nej idag så det bjöd jag på..det störiga är att när jag börjar blir folk sura när jag slutar haha :-)




axelträning med fredrik. den nya förstärkaren på gymmet var kass så vi fick spela musik på hans mobil istället..det gick sådär.. :-/ i övrigt så fick jag bra kontakt..formen sitter och det flyter på fin fint!
lite bilder idag...och till er som har glömt kommentera..gör det!



dagens tacksamhet går till niel strauss som öppnade mina ögon för en ny värld =)

haha


Blod i armarna!

Så glad blir man efter ett bra armpass =)



en bit lax, benträning och två timmar poker väntar! wish me luck.... no wait.. I organize my life in such a way that I don´t rely on luck!

Dagens tacksamhet går till Madde som via sin utbildning bekräftade mina teorior om vikten av att ha rätt, och lätt alkalisk ph balans i blodet för att vara pigg, ha överskottsenergi, minska åldrandet, minska cancerrisken pga mutationer i cellförnyelsen osv! och så är du en förbannat bra och rolig kusin! tack!

Turning torso

blev alldeles för mycket alkohol igår..glömde till och med att jag skulle vrida rätt turning torso på vägen hem =)
hade skitkul kväll på Hipp..tyvärr var kvaliteten (ytligt) på folket minus minus minus...i bästa fall en tjej som var en 7,5...men fan vad jag och medin hade roligt på vägen hem..har inte skrattat så krampaktigt mycket på länge...najs! varför gå på ställen med 25 års gräns så man ska vara yngst på stället..usch nä...

mycket  vatten, kött och grönsaker idag och 2 timmar ideelt arbete bakom disken på gymmet.. en timme poker...
appro på det...slängde ut 1400:- i onödan härom dan..visste jag var slagen..visste jag spela fel men ändå hittade muspekaren till knappen..15 sekunder misstag tog 4 timmar att rätta upp för att komma på +/- 0...
skärpning! skynda långsamt...bli inte ivrig och låt dina motståndare få slut på tålamod och göra sånna misstag!


och Mippe...var blir du av..?

på fredag är jag bjuden på trerätters hemma hos en tjej...spännande spännande..

dags att skriva lite lönerapporter..jag jobbade över och extra ca 30 timmar förra månaden så det ska bli kul=)
och då har jag inte räknat in de 45 timmarna poker jag spela...

funderar på att ta en vecka till kanarieöarna framåt november december kanske...jaja vi får se..ska försöka få in lite bilder här med och uppdatera två eller tre ggr i veckan..
målen i sikte: hälsosam och extremt vältränad atletisk (ej bodybulid) fysik, ekonomisk frihet, öppenhjärtliga relationer med alla i min närhet som förtjänar det och i slutändan en extraordärnär med en vacker tjej..inte samexistera...utvecklas!
optimismen flödar! haj! 
stay tuned..

dagens tacksamhet går till mina föräldrar som ALLTID är och har varit där för mig vad det än gäller! ibland glömmer jag hur bra jag har det! älskar er! kram!

Poker och träning!

dags att blogga blogga lite nu igen innan mina polare tröttnar på mitt poker och grönsakssnack...
är extremt tacksam över hur alla timmars slit vid pokerborden äntligen har börjat visa stabila resultat över en längre tid än en vecka..jag är nu inne på den tredje månaden i rad då det har genererat mer pengar än mitt heltidsjobb! =) och jag har tagit ut mer pengar än jag har satt in de senaste två åren (9000kr)! *klapp på axeln*

angående träningen flyter den på bättre än någonsin..tränar med fredrik alias "kniv" och motivationen ligger på topp!
har gjort en del efterforskningar och verkligen förstått vikten av att äta antioxidanter och hålla kroppen basisk för att få bättre energi, åldras saktare samt aldrig (nästan) bli sjuk osv.
nya dieten ser ut som följer..(dagens exempel)

frukost: omega3 kapsel, algpulver och nyponpulver i 5dl vatten, havregryn,gainer, banan

förmiddagsfika: fullkorns bröd, nötfärs, broccoli, tomat, morot, 5dl vatten

fika 2: banan, äpple, clementin

lunch: omega3 kapsel, mer fullkornsbröd, nötfärs broccoli, tomat,gurka. paprika, morot 5dl vatten

fika 3: en näve hasselnötter och en avocado

middag: laxbit, dinkelpasta, sallad med tomat gurka blomkol etc ett glas mjölk ett glas vatten

efter träning: gainer blandat i vatten

fika: banan, två glas vatten

kvällsmål: omega 3 kapsel, lättkessela mixat med blåbär i vatten/mjölk..

ska hålla denna dieten under arbetsveckorna är det tänkt och äta lite mer "skit" :-) på helgerna...men sötsuget har nästan försvunnit helt och jag är inte ens sugen på på pizza och sånt längre så vi får väl se..
kul att känna sig på topp 24 timmar om dygnet iaf!
alkalize and energize!

har satt en polare på ungefär samma diet och reslutaten är goda..ser fram emot varje dag när det är dags att ringa och kolla av hur det har gått för honom... och att höra stoltheten i hans röst när han går igenom hur duktig han har varit med träning och allt är ett säkert recept på att få både honom och mig i en glad positiv sinnesstämmning där leendet inte går att hålla tillbaka!
att hjälpa andra nå sina mål ger en oöverträffad känsla av tillfredsställelse för det enda sättet att bli verkligt rik är att ge, punkt slut, (och nä jag pratade inte om pengar)...
jag är tacksam över det jag har och det jag kommer attrahera in i mitt liv på alla plan! :-)

RSS 2.0