Utmaning

Torsdag och löp/intervallträning som vanligt...var riktigt nära att stuka foten i en backe så det blir nog till att byta dag för att slippa springa i mörker.. körde 3 intervaller på ca 1 km med 2 minuter vila mellan varje..tiderna blev 3:56, 3:40, 3:38..kändes bra men var helt slut efter sista...
när jag kom hem såg jag att Anders (http://www.anderssvensson.org) var klar med utmaningen och jag som skulle ta det lugnt och kolla på "the ultimate fighter" tände till rejält..fortfarande i mina löparkläder begav jag mig upp till gymmet och värmde lite snabbt för att slänga på 170kg och marklyfta utav bara helvete..

Jag vägde in på stolta 83,5kg =)
Vad gick det ut på?
1. Marklyft.
2. Vikten sattes till 170kg (ca 200% av vår kroppsvikt).
3. Så många lyft som möjligt.
4. Jag använde remmar och bälte

orkade inte klippa videon så ni kan hoppa in halvvägs om ni känner för det..


Anders video:


denna gången fick jag fördelen med att köra efter honom vilket är en väldigt stor fördel...speciellt när jag bara vann med en repetion..! vad ska nästa utmaning bli?..några läsare som har förslag??

Biceps

hade väldigt lite att göra på jobbet idag så timmarna blev sega..
efter jobbet hämtade jag mormors bil på verkstaden och lämnade den för att sen bege mig vidare till preem för att hämta ut mina paket från gymgrossisten...


blir till att gaina ordentligt efter decembercupen =)

kvällens pass bestod i biceps och lite chins..har inte kört biceps som förstaövning på länge men hade bra tryck så allt flyter på enligt planerna..härligt! =)



Ikea

Var på nya ikea i malmö med syrran idag..ingen större skillnad från förra..men jag fick köpt en skohylla och ny kontorstol iaf..efter ikea åt vi kinamat för att sen dra in till stan och ta en fika på expresso house..trevligt trevligt..=)



skohylla 129:-

stol 699:-
som ni ser köpte jag en låda proteinbars härom dagen..mint/choklad alldeles för goda! =)


umgås med syrran: ovärderligt =)

när jag kom hem skruvade jag ihop grejorna för att sen dra till mormor..körde hennes bil till service och gick hem till henne för att äta kalops med potatis och rödbetor! mmm...! efter det var det dags för dagens träningspass..triceps/bröst..blev en 8:a med 60kg i dips..

over and out!

Mat

dagens kvällsmat:




i övrigt har jag kört 2 träningspass..chins/biceps vid lunch och ben ikväll..hoppar nog över morgondagens MMA-pass och vilar ut istället..IKEA på tisdag och i övrigt vetefan vad som händer i veckan förutom jobb jobb jobb..
sov gott!

Utmaning!

Anders (http://www.anderssvensson.org) och jag kommer utmana varandra i videos under hösten och vintern..första utmaningen är marklyft maxreps på 200% av kroppsvikten och hans video kommer spelas in på torsdag! spännande! =)

Formen 5veckor och en dag innan tävling är som följer:





och så dagens Gästposör! WILLYYYYYYYY!! =)

morgonskratt =)


ha en underbar dag allihopa!
off to work!

Today

Ledig dag idag. började med att hålla tisdagslunch hos Mormor..min tur att laga mat och det blev äggakaga med skinka i samt broccoli och sallad..gott gott..

efter det slappade jag halva eftermiddagen för att sen köra triceps/bröst ¨på gymmet..
går bra som fan nu..så fort jag sätter upp ett mål med tidsram så rasslar det till snabbt som ...!
ska sätta 15 reps med 50kg extra i dips inom en månad och var redan uppe på 14 idag..härligt

suttit och filosoferat över det här med karaktär, mening med livet och mål idag..ska till och med meditera lite tänkte jag..känns som en jäkla blandning att vilja spöa skiten ur någon på varenda träning för att sen vara helt samlad och djup nästa sekund..
söker en djupare mening än allt ytligt/oväsentligt man ser hela dagarna..bortom instinkter och drifter..
men jag älskar adrenalinkicken att mitt i allt det hoppa upp på mattan och bara ta ut mig totalt och kuva en motståndare..för att sen ligga och mysa i soffan med en söt tjej och vara kärleksfull..kontraster hell yeah! =)

kollade nyss på the ultimate fighter och blev irriterad..folk söker in till en serie som går ut på att fightas i viktklasser för att bli bäst..först och främst kommer inte vissa ner till rätt vikt och blir hemskickade direkt..vad fan tänker dom på????? det finns ju inte.. och sen de som väl går vidare och ska bo i huset ett par veckor för att slå sig vidare varje vecka..dom super till det som idioter när de tävlar i en sport som kräver så god fysik som går att uppnå..ingen respekt alls för dom killarna..

respekt till alla som gör vad som behövs för att komma dit dom vill och inte har en massa ursäkter!

ps..jag vann Decembercupen 28/11 -09..det är mitt mål och det har redan hänt..=)


Knäböj

gårdagens träning..tunga knäböj..iaf för mig..170kg =)

Snart dags!

fortsättningsvis kommer jag tolerera en anonym kommentar men uppstår en disskution kommer jag att ta bort resterande el vidta ådgärder efter eget tycke..

I fredags bjöd jag ut vännen Vicky till malmö för att äta gott och snacka skit..lite som tack för all hjälp i somras och mycket för att hon är så bra =)..har haft fullt upp på varsitt håll på sistone så det blev mycket av båda varorna =)
hamnade på Jensens böfhus och åt till förrätt natchos med ost och kyckling, huvudrätt: 300gryggbiff/200g New York Strip. efterrätt: pannkakor med mjukglass, grädde och chokladsås/bananasplit och en latte till det! trevligt mysigt och jävligt kul! tack för en fin kväll Kik!

Lördagen började med ett tidigt pass på gymmet..dips/axlar
dips med kroppsvikten..tycker det är riktigt tråkigt nu.. allt över 15 reps är blää..
axlarna nötte jag mest med hantellyftövningar och avslutade med lite pressar..försöker dra ner på skaderisken nu när kilona rasar så sakta..
hör och häpna..jag utmana min syrra i "plankan" hon kör mycket "core" övningar och så men jag tänkte det skulle gå lätt ändå...men hon knäckte mig..vet inte hur många minuter vi höll på men hon hade max 10 sek kvar när jag var i marken..mark my words! det kommer inte hända igen! =) men fan vad stolt jag är över dig! respekt!
If you wanna be the best, you have to beat the best!

formen morgonen efter ätarkvällen:



känns som att ryggen börjar bli fylligare men stör mig på att jag har så korta muskelfästen på biceps och triceps..får till bra styrka men ingen volym=(..


lite färg och rampljus på det så känns det som att jag kan ta det ganska lugnt med deffen fram till tävling om 5 veckor

efter passet var det fördelsedagskalas för min 20-åriga kusin i Höör..smörgåstårta, marängtårta, bananchokladtårta..(denna helgen hade jag ätardygn..fredag 20:00-lördag 20.:00)

kl 14 var det dags för två timmar MMA träning och efter det slappade jag mest..och åt en liter glass..=) till det var dags att dra till lund för att spela biljard på kvällen..blev en påminnelse om varför jag aldrig brukar följa med..så förbannat tråkigt! men trevligt sällkap iaf =)

Idag söndag började med ett tvåtimmars BJJ pass på förmiddagen..jag och björn körde efter Video och jag lärde mig massor! filmade även för att kunna analysera teknikerna i efterhand=)

sedan dess har jag städat..har en ny taktik som ska få mig att palla med det..=) ett rum per dag..så söndagar är det köket som gäller osv..=)

strax dags för ett benpass på gymmet och sen mer vila om jag har tålamod till det..vill mest bara få nästa tävling överstökad så jag kan justera träningsupplägget..

 


Hmm

12 dips med 50kg och inte en kommentar angående det...är det radikala åsikter och inte prestationer som ska till för att få lite respons..=(

dagens träning bestod i roddmaskin på gymmet och sen brazilian jiu jitsu (BJJ i fortsättningen)

började med att ro 5min lugn uppvärmining..reste mig upp och AJ i knävecket..vetfan vad det var riktigt.. kändes varken i hamstringsfästet eller vadfästet..måste ha varit något litet mittemellan...iaf så haltade jag till bilen och körde hem för att linda in skiten..körde ner till BJJ-träningen och tittade en stund tills jag som vanligt inte kunde hålla mig och hoppade in..blev inte värre och efter lite uppvärmning och svepträning lyckades jag göra några bra passeringar och lås..så otroligt mycket teknik att lära sig..riktigt kul utmaning det här..
beställde dräkt med idag..1900:- fyfan.. men man lever bara detta livet en gång =)


inga dåliga prisnedsättningar i denna lokala elektronikbutiken i New York..=)
vågade dock inte köpa något...


Never back down!

Höll lunch hos Mormor som vanligt på tisdagar...hennes tur att laga och det blev torsk med rotfrukter och grönsaker..gott som ...! dags att börja fundera ut vad jag ska laga nästa vecka..

i övrigt har jag försökt ta det lugnt och bara ligga i soffan så mycket så möjligt för att återhämta mig..tränar ju 7 dagar i veckan nu så det behövs..

kom iväg till gymmet vid 18 och hann precis värma upp lite innan två snubbar kom in på gymmet..från Riksidrottsförbundet..och vem väljer dom ut av alla...jo mig..dopingtest jippie! dom kan inte testa på tävlingar men på ett gym i Hörby finns det tydligen resurser till...



Såvida mitt proteinpulver är rent ska testet inte vara några problem...
men för fan låt folk som vill ta steroider göra det..så länge det är myndiga personer så låt dom hålla på..vafan jag träffar på folk som tar steroider, Rökare och folk som dricker alkohol (den värsta våldsdrogen av dom alla). det finns alltid ett bruk och ett missbruk..men det är alltid personens karaktär som avgör!
Jag vet tex att det inte är bra hälla in sprit i kroppen men jag gör det ändå..och tar konsekvenserna...precis som folk som väljer att röka, äta onyttigt eller ta steroider gör..lägg pengarna på något vettigare än att testa motionärer på gymmet! jag som trodde det var dåliga tider och så har man råd att testa mig i onödan..

träningen gick bra! blev 12 dips med 50kg extra!
good shit!


efter gymmet blev jag attackerad av vilddjuren!


gick på strupen direkt!


fortsatte jobba ner mig på rygg..


ligger i ett armlås här..BJJ katten har gjort det igen..

och sen snor ligisten min telefon...=)

Dags igen!

Skönt att ha en månad vila från bloggen..men statistiken visar att folk fortfarande nyfiket surfar in så nu ska ni få något att stilla er nyfikenhet med =)

Kom hem från New York/Las Vegas för snart två veckor sedan och eftersom det är så jävla segt att ladda upp bilder här kan dom som vill bli vän med mig på facebook.. där har jag har laddat upp massor av härliga bilder!
ni hittar mig på: [email protected] men skriv isof ett meddelande att ni är härifrån om jag ska godkänna er. 


taget från toppen på rockefeller center med utsikt över hela staden och Central park mitt i.
En dag i NY räckte..man fick se det mesta..om inte annat så på lite avstånd iaf så nu kan man bocka av det och kommer nog aldrig åka dit igen.
Vegas däremot!!

35-40grader och inte ett moln på himlen under hela Vegas vistelsen!


Coyote ugly baren i Vegas! vi tillbringade mycket tid där!

som sagt detta var bara en bråkdel..facebook för resten..

Har börjat deffa lite smått inför Decembercupen i Atletic Fitness och det känns riktigt bra..är lite sliten i kroppen efter att ha varit småförkyld och snuvig ett tag men det börjar ordna upp sig..
MMA och BJJ-träningen flyter på fint! lär mig massor varje gång..tyvärr så är det träning 4dgr i veckan och med 5 pass på gymmet, ett löp/intervallpass och strongmanträning blir det alldeles för hårt..speciellt under deff.

min plan är att lägga ner strongmanträningen över vintern, dra ner kampsporten till 2ggr i veckan och behålla intervallträningen samt köra 4-5 pass på gymmet i veckan tills jag har tävlat..

något ni undrar över eller vill att jag ska skriva om? önskemål på bilder eller videos?
kör hårt!

RSS 2.0