Back in Control!

vad jag har i mp3spelaren på gymmet..hööööööööööööööööög volym!
Sabaton: Back in control


Manowar: Call to arms


Dropkick Murphys: Warrior Code


"You're the fighter you've got the fire
The spirit of a warrior, the champion's heart
You fight for your life because the fighter never quits
You make the most of the hand you're dealt
Because the quitter never wins"

good shit!

Krossa

en vilovecka avklarad och en kvar..börjar bli tråkigt nu..gått ner 2-3kg också..
lite dåligt med inspiration att blogga nu..

Har inte tränat med min Teemate på evigheter! en av nackdelarna med att bo i Malmö!!
får styra upp ett pass i Hörby omgående efter vilan!!!!

Och gällande Kik själv..hon sätter nya PB på löpande band..både i Bänkpress och Knäböj senaste månaden..men sen är hon ju också något utöver det vanliga!

Min polare Anders kom 5:a i SM i Strongman -105kg! Stort Grattis!!!
bild från när vi tränar i Sjöbo..han värmer upp på mitt PB.. =) 


Sov gott och glöm inte ta på era halsdukar om det är kallt imorgon! ;)


Kaptenen på ingång!

Två uppiggande och rom/cola med en skiva apelsin! Lund och korridorfest nästa!   



Sköt om er!

mitt i prick! =)



Hördes i helgen..
någon frågade mig på en fest om träning/diet som vanligt..speciellt när folk är onyktra..
blablalba

jag sa -förbränn mer än du äter. punkt slut

då lägger sig en tjej i med den klassiska kommentaren att det kan vara en sjukdom..och tillägger:

-jag gick själv upp mycket i vikt för ett tag sedan och gick till läkare för att kolla om det berodde på bukspottskörteln..

jag tänkte..jaha hon har en legitim ursäkt..ok

sen tillägger hon..
-men det gjorde det inte..
haha wtf!
varför ska folk först leta på alla andra ställen innan de lägger om kosten och rör sig mer..pust!



pianosträngar...

har påbörjat 2v träningsuppehåll/lätt lätt träning..

idag tränade jag med sis och körde knäböj upp till som tyngst 80kg och bänkpress upp till 50kg..efter det var det lite vighetsträning och tänjning..ja jävlar vad stel jag är i hela baksidan..och det har inte blivit bättre av alla tunga marklyft..
jaja lika bra att ta tag i det! tar med kameran nästa gång så jag bjuda på en roligt bild eller två när jag försöker nå mina tår eller ta på strumporna...överdrev lite nu..men inte mycket..

gonatt! =)


PB

har inte tränat axlar sedan i november iom att jag har velat låta dom vila mycket nu när jag kör mycket tunga bänkpresspass..iaf så tyckte jag det var läge att se om jag hade något tryck kvar och jobbade mig uppåt i stående skivstångspress för att sen övergå till pushpress...

100kg flög upp så jag la på 112,5kg (förra PB var 110kg) direkt vilket satt utan några större problem..tror jag har ca 5kg till i kroppen..


what is

Glömde nämna att jag trots allt tangerade mitt PB på gårdagens skitpass.. problemet var bara att träningsprogrammmet sa att jag skulle lyfta mer..

Samma skit idag igen.. satte nytt PB i bänkpress ökade upp till 142,5kg (med stopp vid bröstet och press på signal) meeeeeeeeen programmet sa att jag skulle köra 2 reps på den vikten och sen en etta på 149kg..

föredrog förr i tiden då man hoppa och studsa av glädje för ett PB!!!
nä nu kör jag klart dessa två programmen och sen får vi se..är nog dags för det tråkigaste av alla träningsprogram: viloveckor! =( bara till att ta tag i skiten och få det gjort! 2v vore nog bra för kroppen..


Åt helvete

Passet gick åt helvete..

skulle som sagt köra 2*2 på 235kg
blev en etta första setet och noll reps andra...hade inget tryck alls..
kändes inte som ryggen hade fått jobba alls så jag slängde upp stången en bit och körde kronlyft.
kronlyft 235kg*0

kronlyft 235kg*0 rubbade inte skiten...

kronlyft 235kg nu tände jag till och fick upp skiten..rätade ut ryggen och körde ett par reps mellan knähöjd och fullt sträck och höll still och räknade till 5 med full belastning i början på varje rep.

kronlyft 245kg var riktigt slut nu så det blev bara en rep med starthjälp...=)

kronlyft fulla reps ner förbi knät 220kg*7

kronlyft fulla reps ner förbi knät 220kg*4

teknikmark (snygga) från 5cm platå 160kg*3

teknikmark (snygga) från 5cm platå 160kg*3

fulldjup teknikböj och frontböj på 70 och 100kg

nu var det dags för lite rodd..maxdistans på 1min..fick en utmaning av en som rodde 366m på facebook så det var siffran att slå..jag var ganska säker på att jag hade distansen i kroppen trots alla tunga lyft tidigare...
iaf så började jag ro som fan och hade bra tempo...och så efter 38sek så lägger kameran av!! jag kommer av mig och slutar ro...jävla skit!

Kik ror sin distans och kameran funkar utmärkt..

jaja på det igen..jag ror på men dör av helt efter 30-40sek..dessutom har jag tryckt fel på displayen så den inte visar antal meter efterhand..jag gav iaf vad jag hade och rodde in på 365m...en meter kortare än utmaningen..
så marklyften gick åt helvete för första gången sedan jag började på detta schemat och jag missade rodden med en meter..
ska inte vara så självsäker och kaxig nästa gång utan gå på rodden direkt efter uppvärmning!!
 

probably the best fit in the world

är lite olyckligt kär i denna kvinnan..den absolut mest perfekt tränade tjej jag har sett och verkar ha en härlig personlighet.. *pust* =)




Hon har massor av träningsvideos på youtube och sin hemsida http://www.bodyrock.tv

strax dags för sista tunga passet i marklyft innan nästa veckas PB-försök..2*2 på nuvarande PB (235kg) står på sccccccchemat!  let´s do this shit!

hmm



3*3

Börjar bli tungt i marklyften nu! 3*3 på 223kg på shemat. därefter blev det ett försök på pb i frontböj och lite dips +75kg för att svara på en utmaning..

höjde mig 10kg i atg frontböj!!!  kändes som där finns lite mer att hämta med utvilad rygg också!!! =)

tanken var att jag skulle göra dipsen lite snabbt utan att påfresta för mycket innan nästa pass på måndag..men det sket sig..man kanske blir lite trött av marklyft och böj ändå..=) eller jag gjorde ju vad jag skulle (5reps) men fick ge allt jag hade..

2 veckor kvar tills det är dags att göra maxförsök i marklyft! ska nöta på till dess och därefter blir det teknikträning för hela slanten.. måste tänja ut hela baksidan från ländrygg till vader så jag kan hålla svanken genom hela lyften.. 

Jag har ett riktigt bra inlägg som nog kommer imorgon! det var ett tag sedan jag gjorde ett inlägg om en vinnare senast..den gången var det Kik (http://teeman.blogg.se/2010/march/kick.html#comment). Nu är det dags för en annan förmåga som har förtjänat en plats i min blogg! fortsättning följer! =)

Good shit!

bör ses med relativt hög volym!


en 17årings problem

"Tjenare! Jag är en grabb på 17år som håller på med gymmandet, jag undrar om du har några bra biceps/magrutor övningar som du skulle kunna säga ? :)"

klassisk fråga från en 17åring va? =)

iaf så svarade jag som följer:


Hej! angående magrutor så har jag aldrig tränat magen..iaf väldigt väldigt lite och sällan...det handlar nästan bara om fettprocent att ha magrutor..alla har rutor under.. =)

när det gäller biceps så är det vanliga skivstångscurls jag gillar bäst...stå rakt, ta stången med underhandsgrepp och ungefär axelbrett med händerna..curla upp vikten till hakan utan att gunga med överkroppen och låt aldrig armbågarna föras bakåt i början av rörelsen..explosivt upp och kontrollerat på vägen ner.
kolla denna videon från ca 1:20 och framåt! http://www.youtube.com/watch?v=k0Ufef9BQbo


med det sagt så är det i synnerhet triceps du behöver träna om du vill få stora armar och fylla ut t-shirten...triceps representerar ca 2/3 av överarmen och biceps 1/3...

mvh /Tobias


RSS 2.0