Personbästa

Inne på femte veckan i min och fredriks bröst-satsning (bröstträning två ggr i veckan) och resulaten kom till slut.. ett lyft i bänkpress på 147,5kg och det markerade slutet på stagnationen i bröstutvecklingen! yay!

ca två veckor kvar till vegas och massa lediga dagar och nyår innan det..måste köpa kavaj....hajs

Julträning

som vanligt var det julträning på julafton och jag bjuder på en bild därifrån..
lite smått ansträngt ansiktsuttryck vilket är förklarligt.. =)


Atletic fitness

Hittade några gamla bilder från när jag tävlade i Atletic fitness -04 och blev lite sugen på att ställa upp igen..då 75kg tung och nu skulle jag nog väga in på runt 83 kg deffad och klar..poseringen är bara en tredjedel av tävlingen och resten består av styrke (bl.a som videon ett par inlägg längre ner fast enbart med kroppsvikt) och uthållighetsmoment och det är det som lockar mest.. ro längre, vara uthålligare och känna tävlingskänslan.. hmm vi får se...




om blickar kunde döda..


Quake

vaknade av att det skakade lite och alla ljud det orsakade..gick upp till fönstret och kolla ut..grannarna verkade helt förskräckta som om dom inte fattade att det var en jordbävning..hur många sekunder kan det ta att fatta att en tvättmaskin eller lastbil inte får huset att skaka så?...en liten stund senare var det över och jag funderade på om man borde gå ut under bar himmel eller något..men sen kom jag till att tänka på att efterskalv alltid brukar vara klenare så jag somna om...

Fan vad kul att bli väckt av ett smått skakande hus(så länge det håller sig under 6 på skalan...)
Var lite besviken när det blev en jordbävning dagen efter jag kom hem från usa i somras..men nu kan jag bocka av det på listan... =)

Mindre än en månad kvar till Vegas! dags att boka hotell imorgon! 3 nätter på femstjärniga Bellagio och 4:a på fyrastjärniga Ceasars Palace!


Emma, Jag och Fredrik i limo...för vem fan tar taxin i vegas?! =)


Party and Poker heaven!

 


Firmafest

lite dåligt med uppdateraingar på sistone men träningen flyter på finemang! pokern är nere i en rejäl svängning...förlorar allt..men vi tuggar på..
årets firmafest har ägt rum och här kommer lite bilder:

min "respektive" och jag =)


söööt!



skål!


jag bjuder "neverendingsmile" Tanja på vatten =)

den kvällen var najs! ville lägga ut lite fler roliga:re bilder med fick inte...=(


RSS 2.0