Bryta mönster..

Jag har fortsatt äta hamburgare och träna för tungt..dock ingen sprit i veckan..haha
Körde ett roligt pass på gymmet idag..personbästa i marklyft..först 10reps på 180kg med remmar och sen en etta på 210kg utan remmar.. därefter blev det tunga chins med 25kg extra..var redan ganska slut i greppet efter marklyften så jag kunde inte pumpa ut ryggen riktigt..och smärtsamt värre för mina slitna händer..najs! =)
efter det lite latsdrag med smalgrepp och en rolig snickar-Niclas mittemot som fick mig att skratta under setet...
riktigt kul träning idag!

VARNING! för tekniken i marklyft..jag får upp skiten men det är också en instruktion på hur man inte ska göra!


kollade nyss upp när nästa bok i serien om Djingis Khan ska släppas och det blir inte förrens i november =( fan! är trött på att vänta ett år mellan varje bok nu!

kvällen blir lugn eftersom jag ska jobba imorgon..

20 dagar kvar till NY och Vegas!!!!!!!!!!!

over and out!

Meningen med livet är att ge livet mening.

har varit en hård vecka..Malmöfestivalen ett par ggr och helgen fylld av fest och avslutad med strongmanträning och Tarantinos nya film.
har spenderat för mycket pengar, druckit för mycket, tränat för hårt, ätit för mycket skit, jobbat för mycket samt sovit för lite...
dags att plana ut med andra ord..

Fredagen började med förfest hos en Polare i Västra hamnen..en massa nytt trevligt folk där och festandet drog vidare till båten där jag var VIP tack vare någon (TACK DU)..jag var så full så kvällen sprang iväg alldeles för fort men kul var det..

Lördagen var jag och festade hos min kusin och....jag gör ett eget inlägg om det när jag får bilderna..det var en riktigt helskön kväll med en massa folk jag aldrig hade träffat..

vaknade idag och var helt slut samt på dålig humör..men så fort jag kom iväg till Sjöbo ändrades det! körde ett skitkul Strongmanpass och är taggad som fan nu!


Malmöfestival

Firade Teds födelsedag i Lördags och jag fick för mig att jag skulle dricka lite och ta tåget till malmö med Henningsson..slutade med att vi drack oavbrutet hela kvällen och jag blev fullare än någon gång tidigare iår..vi hamnade på båten och röjde loss ordentligt efter vi hade mött upp några polare..fick sova i Malmö och dagen efter var seeg..så ingen sprit på ett tag nu..men det blev en runda på malmöfestivalen med E och C ändå och munkar, mjukglass och lite thaimat gick ner lätt..=)



körde nyss ett benpass..kroppsvikten låg på 89,5kg och jag hade ett jävla tryck! blev 5 reps på 160kg i knäböj utan bälte vilket kändes väldigt bra! är inte alls glad för att använda massa hjälpmedel..inga remmar, bälten och specialgrejer så länge det går utan...visst bälte vid tunga marklyft har jag..men vem har sagt att jag lever som jag lär... =)

hittade en förbannat rolig video nån hade länkat på facebook..kolla hela!


länk nedan om videon inte vill starta:
http://www.funnyordie.com/videos/33f2687080/good-cop-baby-cop-from-will-ferrell-and-adam-ghost-panther-mckay

Go Heavy or go Home

Det är  alldeles för mycket död nu..och av fel anledningar..senast igår hade min syrras kollega valt att hoppa ur detta livet..sorgligt och tragiskt..kan det vara att våra grundläggande behov såsom mat , trygghet och sex helt enkelt är för lätta att tillgodose? varför skulle annars så många vilja fly tristessen genom olika former av verklighetsflyk i form av droger eller skapa osäkerhetskänslor genom att tex åka skidor offpist i nästan lodrät lutning... jag tror att en stam där man behövde sammanhållning för att jaga/leta föda, lärde upp de unga genom lärlingssystem och inte skickade iväg de äldre till hem stimulerade våra psyken bättre..och man fick nog all spänning man ville ha av rivaliserande stammar och av rovdjur på den tiden... våra hjärnor är nog lite out of date...och då ska jag inte ens gå in på kroppsspråket..

Litet klipp från lite för tung träning..men kul var det.. knäböj: 180kg, 180kg, chins: +50kg 


under en dag förra veckan sammanställde jag alla kommentarer jag fick på jobbet angående min fysik för att blogga om det..=)
hittade lappen nu när jag städa..
-Hallå krampan!
-Ska du se mina svällande osse?
-Godmorgon bodybuildarn!
-mina är större (blattedialekt samt flex med armen)
-har du gått ner i vikt (ironiskt)

ganska roligt på jobbet att lyssna på människor som tror jag är bodybuilder eller slänger upp biceps poser..eller snackar om att de inte har tid att träna för dom har familj och barn etc,etc..hur svårt det är att gå ner i vikt och ursäkter ursäkter ursäkter..dessutom känner alla nån polares polare som kör 30 chins med en arm eller är bättre än mig på något annat sätt..varav en av dom här polares polare jag utklassade i fitness five..
det är skönt att jag har min plats som "världens starkaste chaufför" som en så fint uttryckte sig på jobbet..jag är gärna freaken som äter tonfisk i filmjölk på jobbet när jag jag inte har orkat laga mat och får allas blickar på mig..det hände en eller två ggr och jag har fått höra om den jävla blandningen nu i flera månader nästan varje dag i matsalen =)..det är skönt att kunna säga att saker som fil och tonfisk har gjort att jag kan stå nöjd i ljus och mörker, naken eller påklädd..Jag är stolt över vad jag har byggt upp och gillar att visa det fast jag aldrig kommer bli perfekt och det är en bra sak! en passion för strävan och inga ursäkter..priset för lycka är kanske att det smakar lite äckligt ibland..men det är det fantamig värt..

ja jag gillar uppmärksamheten =)

Avstängd

Stängde av datorn och mobilen i tisdags och startade upp dom först kl 18 idag som ett litet expriment för att bryta mönster.. var lite smådrygt men jag fick mycket tid över till att läsa, jobba och träna...hinner aldrig läsa annars..

vikten fortsätter uppåt (88kg) och styrkan likaså!
har under veckan satt personbästa i marklyft 200kg(utan remmar) och 90kg i stående axelpress.
spelade lite poker mot kylpersonalen på skånemejerier.. slutade tämligen klantigt 3:a och dubblade upp min insatts.

tog en pizza och kollade på Rounders med J igår...är jävligt sugen på vegas nu!!! $-tecken i ögonen! snart bara en månad kvar!!!

Kul

Igår på träningen skulle jag egentligen köra 30 repare i bänkpress för att bättra på uthålligheten men jag kände inte för det alls..så jag tog mig en rejäl funderare på varför.. jag kom fram till att det bröt mot min huvudprincip att ha kul på gymmet och körde lågrepare på 120-130kg istället..styrkan är inte riktigt tillbaka efter deffen och jag funderade över om jag vill deffa mer..jag trivs bra på 85-90 kg liten och fit..har ingen direkt lust att bli tyngre heller..

iaf så bestämde jag mig för att köra decembercupen i Atletic fitness i vinter och Fitness Five nästa sommar och sen lägga ner chins dips och allt annat högrep skit..undantaget skulle vara om en kille 180cm + utmanar mig i Fitness five för då kan det bli motiverat att fortsätta men annars lägger jag nog ner det och satsar på att köra lite mer strongman och även forsätta bättra på mina personbästa på gymmet..200kg i knäböj och 230kg marklyft hade suttit fint! =)

dagens citat från min bror "-det är ingen trollkarl! det är en illusionist! trollkarlar gör det på riktigt!!!" =)

och så lite gamla minnen från -01






Nothing on earth stays forever
But none of your deeds were in vain
Deep in our hearts you will live again
Youre gone to the home of the brave

 

Strongman

Var och kollade på Strongmantävling i Sjöbo idag och provade lyfta lite efteråt..ångrar att jag inte var med som en kul grej..men nästa år ska jag på det! =)

Jag och Kusin Magnus i soliga Sjöbo..



Jag hade inte skämt ut mig helt iaf..förutom att det ser ut som jag har string mellan mina stålballar...=)

Jag och "Sverges starkaste dräng" samt vinnaren här..råstark, trevlig och imponerande jäkel..

I övrigt var jag och åt gott på en Resturangbåt i Malmö med en polare igår...skulle egentligen dra vidare sen men träffade på en till polare och servitrisen/bartendern var ok.. så vi stannade och det blev en rolig kväll..brickor med öl vältes över bordet..champange/shots/öl beställdes in i omgångar av polarens jobbe kompis och vi stekte =)..eller jag körde..men det var kul att se..

ikväll bär det av mot malmö igen..ska bara klicka Spara&Publicera nu...

ciao!

RSS 2.0