träning

körde nyss ett morgonpass på hotellgymmet..blev lite mage vader..så ni får ha överseende med att jag inte har pump i armen på bilden..och att min vad är..."work in progress" haha
image116


var hos patrik och träna på hans gym igår samt festa i hans lägenhet i west hollywood..kommer uppdatering med lite bilder sen..så håll ut mippe, du ska få se han! =)


Hollywood..

dags att besöka Patricks gym i west hollywood imorgon! idag blev det ett par timmar vid venice beach och smart som jag var gick jag barfota på asfalten och har blåsor under båda fötterna nu..jävla skit.. får halta fram..men men det går över..=)
i övrigt köpte vi telefoner och kostillskott och jag har en känsla av att vi kommer återvända till venice och musclebeach betydligt fler ggr..
image114

obs. killen i bakgrunden har inget med träning eller kostillskott att göra..men han är rolig..=)

varningen på förpackningen var ganska rolig med...


La life..

passar på att tacka för alla hälsningar och kommentarer! värmer gott i mitt svenska hjärta..
ska strax ner till venice beach, men vet hur mycket ni törstar efter bilder så here´s to ya:

image107
Jboo and me on the plane..(http://jboo.blogg.se)



bild1: jag och henrik i atlanta.
bild2: första kvällen i La hos en av grundarna till teletubbies..fyra gaykillar och vårt nyligen influgna gäng åt en grym middag och dessert hos killen som...har picassotavlor.(i bakgrunden)..och på toa..trötta som fan men väldigt trevligt..
bild3: kollade in dantis barndomshem och på bilden ser ni vår hyrbil.
bild4: utsikt över la och beachen till vänster
bild5: åt steak på sizzlors..smasken..jessica tyckte hon såg fet ut på bilden och tvinga mig ta bort henne..=)
bild6: lite shopping som slutade med shorts, skjorta, kalsonger, strumpor , pyjamasbyxor, t-shirt och linne.. gick på ca 600kr..=)
beachen nu! haj!


LA!

Varmt skönt och dags för poolen nu! Uppdatering kommer ikväll el imorgon! simma lugnt!


Dips

här har vi lite dips också..har lite problem med att hålla nere hastigheten eftersom jag kör alla andra tricepsövningar på betydligt tyngre vikt och med lägre repsantal...iaf så är det djupet och sträcket som skall vara tydligt markerat..då är det axel tydligt under armbågshöjd i den nedre fasen och fullt sträck i armbågsleden i den övre fasen som gäller!  mycket nöje =)


i örigt så är det bara en dag kvar innan jag sticker till La över sommaren..kommer sakna familj, polarna och gymmet som fan...men jag tror las vegas, grand canyon osv är värt det =)! och så får jag ju träffa big P! patrik som jag coach:a till sm mästare i bodybuilding -06..han jobbar för övrigt som Personal Trainer i hollywood sen ett år tillbaka..från att ha jobbat i en vanlig dagligvarubutik i lilla hörby...inget dåligt byte! =)
gonatt gott folk!

chins

här är den utlovade videon på en av delgrenarna i Athletic fitness som jag tävlade/tävlar?? inom..
chins som dom ska utföras för att vara godkända..inget halvdant djup som man ser många göra..
gäller inte bara att sträcka ut armarna utan även att släppa ut ryggen helt i den nedre delen av rörelsen och i den övre gäller det att hakan är tydligt över räcket! och inga dragremmar!!


vid intresse kan jag även lägga in video med den andra styrkegrenen (dips)
skriv en kommentar isof...och till alla er andra som läser min blogg dagligen men inte kommenterar:
Skriv åtminstone HEJ! anonym eller ej visa er! 

Londonlördag

här kommer det andra londoninlägget! mycket nöje!

image100

Sliten efter fredagskvällen blev det lite sovmorgon och därefter bar det av mot centralare delar igen..målet var utstakat: london aquarium! synd att minnet sviker mig men före eller efter blev det glass!


ett besök på national portrait gallery och fika på starbucks avslutade en lagom lugn eftermiddag..
därefter tog  vi oss till lägenheten för att gå ut och äta framåt kvällen..
det blev mumsigt värre...lamm för mig och vegitariskt för de två andra..med vin och det smaka faktiskt helt ok..mina smaklökar kanske börjar mogna ändå =)


plötsligt blev vi trötta och mätta och bestämde oss för att ta det lugnt och gå på bio..blev: "Made Of Honour"
romantisk komedi med killen från greys anatomy i huvudrollen..helt ok förutom att den flippa ut lite väl mycket i slutet..
klockan blev mycket och lördagen tog slut..

Söndag följde med besök på spa:et där min syrra parktiserar och därefter var det dags att ta buss och flyg hem =(


Slut.

blev 10 timmar jobb och därefter hjälpte jag mina kusiner som hade ådragit sig virus på datorn...
mat på det med benträning därefter och nu sitter jag här trött och orkar inte göra något avanserat inlägg..
på läsarnas begäran kommer ett till inlägg från london imorgon! =) håll ut det är på g!
men nu ska det sovas!

såhär var min fysik sist jag tävla,  decembercupen, atletic fitness -04
tanken är att jag iår 8kg tyngre ska krossa motståndet till vintern...om jag hinner få ordning på benen..
AF består i fyra delgrenar.. chins, dips, roddmaskin (längsta sträcka i meter på 1min), samt fyra grundposeringar..
för er som inte vet vad chins och dips är ska jag göra en instruktionsvideo till på fredag så ni kan stilla er nyfikenhet =)
image97
gonatt!

Där satt den!


brýgga, lökringar, för liten t-shirt, orakad (glömde min rakhyvel i london..jävla skit) och med ett glädjevrål som en brunstig tjur...men så glad blir man när man inte har ökat på skitlänge och tar två personbästa samma dag =)
lyftet är på 145kg och jag tog 142,5kg strax innan (nu slipper jag äta min strumpa!)

Träningslåten nr 1


självklarhet i mp3-spelaren vid hårda set på gymmet!

Hemma igen!

Helt sjukt ryggpass idag! de fyra dagrnas vila i London gjorde susen! körde bla 6 reps i stångrodd på 150kg!!! och en 5:a på sista setet i sittande rodd med fullmag idag!! så härligt när allt flyter på!

MEN nog om dagen aktiviteter! här kommer en sammanfattning från helgen:

Anlände helt slut till London i torsdags kväll och orkade inte tänka ut hur fan tunnelbannan funka, så jag hoppa in i en taxi som förde mig direkt till min syrra! så kul att se henne igen! =) vi tog en liten promenad till närmsta hörnbutik där jag köpte två liter mjölk så jag kunde få i mig lite musli.. på vägen ut mötte vi en tiggare så jag gav honom min växel..som visade sig vara ett par öre i skr..så han titta lite surt på mig...jag visste inte vad myntet var värt men det var tydligen en förolämpning..haha

sen var det dags att sova (sängen bestod av en sängbotten med soffkuddar och ett lakan)..och vakna på fredagen för att börja med en promenad ner till stan och lite kaffe och muffins på starbucks..härligt slappt! 

därefter promenerade vi förbi en jättestolpe på vägen till "london eye". Världens största pariserhjul..145m högt!
: 
 jämför bara med "lilla" big ben till höger! =)

i området fanns även en massa stillastående tiggare som rörde sig lite för en slant... fy fan vad drygt att bara stå helt stilla dag efter dag och ha det som "jobb" enformigt värre..

denna killen var iaf lite smart som satt inne i sin kostym och slappa.. =)

sen stötte vi på två akrobatiska negrar i "camden garden" (tror jag det hette) dom var imponerande så i det fallet fick det bli en liten slant!


Lite småtrötta efter dagens upplevelser och intryck var det dags för en tupplur i åtanke att återhämta krafterna inför kvällen!
och kvällen inleddes med mat på steakhouse!!! mmm! oxfile!!
 och syrrans veg alterativ..
Smaskens!

Mätta och belåtna mötte maja upp och oss och kvällen gick över till nattliv!! wieee!!

 Dans och och öl samt en tjej som gilla svenska killar =) och en kille som fråga ut mig om vad jag vägde, hur mycket jag åt, vad jag åt, hur ofta jag åt... -I want to have big arms like you... är det normal diskussion på dansgolvet? haha.. till och med maja knäcker min arm på tredje bilden.. =)

sen drog vi vidare till O-bar för att återse lite bekanta och trevliga ansikten från londonresan förra året...dessutom är det alltid bra när syrran känner folket som jobbar i baren...! det var fredagen det..! så j-va kul att komma ifrån vardagen en helg sådär och bara äta gott och glassa!

känner att detta inlägget börjar bli långt nu..vid intresse kan jag lägga in ett inlägg om lördagen också..skriv det i kommentarer då..annars blir det gyminlägg för hela slanten! 
dags att skriva lönerapporter nu! gonatt mina vänner och annat folk! 

fullt upp..

två träningspass idag först vader i morse sen axlar ikväll och det verkar inte som att utvecklingen avtar..
blev nyss klippt av björn och måste sova nu!
London imorgon kväll så jag kommer antagligen vara väldigt inaktiv tills måndag då ni ska få lite uppdatering med bilder! ha en trevligf helg!

Tisdag och Armdag..

Cyklade till jobbet i morse för första gången iår..mest för att få lite frisk luft... ok det lurar ingen..jag var så illa tvungen då..=)

Efter jobbet blev det lite lax och pasta innan jag ringde min farsa och vi begav oss till gymmet..körde ett härligt armpass och fick ett jäkla tryck, men det blev tyvärr inga foton, så ni får hålla tillgodo med detta som togs direkt när jag kom hem..snabbade mig... men lite blod hann rinna ifrån på vägen:image83

chefen gav mig ledigt imorgon så det blir antagligen ett förmiddagspass och ytterligare ett pass under kvällen...vilket passar bra då jag kommer vara i london resten av veckan..hajs

Benträning!

Ännu en härlig sommardag på jobbet...men det är inte dagens stora nyhet...körde ben med Roger ..fd sm mästare i Bodybuilding..satan vad han pressade mig!
trappade först upp i benpressen till en slutvikt på 320kg och därefter blev det hacksquat och benspark.. benen kändes som uppsvullna degklumpar efteråt! morgondagen träningsvärk kommer att förgöra mig! =)

och så blev jag av med körkortet...


dags för lite "desperate housewives" nu och sen blir det till att cykla till jobbet imorgon! =) hajs!


Mc väder!

Läste tyvärr ut min bok igår och måste vänta på att nästa del ska släppas..den första av fem delar i serien om djingis khan, den störste erövraren genom tiderna..ska kolla om nästa del har släpps på engelska förresten..hoppas hoppas =)

Blev väckt av en motorcykel i morse..ingen mindre än min far på sin xjr1300 med utblås som ger det rätta ljudet..iaf för att väcka folk! I like!
 

Sen körde jag hem till mina föräldrar och sola, sköt luftgevär på burkar, ökade på min färdighet i att gå på händer samt disskuterade personlig utveckling med min mor =)
till mat blev det råris sallad och kyckling och till efterätt rabarberpaj!

Med lite småröda axlar begav jag mig sedan till gymmet för att knäcka mitt sega jävla bänkpress pers som jag satte nov -06 (140kg)
har tagit det vid 5 tillfällen nu och varje gång skadar jag mig och får jobba mig tillbaka sakta igen...
iaf så tog jag 140 idag men 142,5 ville inte..känner dock att jag har styrkan i kroppen och skyller på att jag varit krasslig 3-4dagar...därför gör jag ett statement nu! om jag inte klarar 142,5kg i bänkpress innan jag åker till USA så ska jag äta upp min egen strumpa! (tvättad) =)
 2,5veckor to go!

ska spela en timme poker nu så vi får hoppas att marginalerna liggar på min sida idag..satte inte ett enda set igår så idag är det min tur! hajs!

....en timme senare och 30$ rikare wiee!! (fortafarande inte träffat ett enda set)... 26° i sovrummet och airconditionern har startats för första gången i år...snart nere i 20grader och dags att sova..näst sista tidiga måndagen innan september...skööönt!

Bilder inlagda och föregående inlägg justerat!

är det bara jag som får felmeddelande när jag ska lägga in bilder sedan igår?

Ett fel har inträffat

En detaljerad felrapport är ivägsänd. Felet kommer att åtgärdas snarast möjligt.

blabla
fixa det då! ett inlägg utan bilder är fan som pasta utan ketchup...tråkigt!

Tränade lite rygg idag..bara lätt eftersom jag forfarande känner mig lite krasslig, men imorgon är det förhoppningsvis fullt ös igen!
spelade lite poker med..backade 170$ men gjorde inga större misstag så jag är nöjd..
gonatt! 


Flygbiljett fixad! London nästa!

Satt och beställde biljett till London i förmiddags då jag äntligen kunde få ett klart svar från sploff om han kunde följa med eller inte... hur kan man tacka nä till en weekend i london med gratis boende? respekterar iaf att han hade en bra anledning. jaja..nu blir det bara lilla jag och fan vad kul det ska bli! åker torsdag kväll och kommer hem söndag kväll! med andra ord så får jag träffa min syrra en sista gång innan hösten! najs!


Mat hos mormor och på min beställning blev det bruna böner och bacon..såg något som hette kotlettbacon i butikskylen så jag tog en chansning:
 

sen blev det solning och läsning tills kl 13 då jag var inbokad för massage..blev många skratt idag och jag får nog censurera en del av snacket...men iaf så är hon duktig och är inte rädd för att dela ut smärta...fast på ett bra sätt =)


efter massagen blev det mer läsning i solen..härligt! och sen rabarberpaj med vaniljsås! så J.. gott! börjar bli lite slät på magen men så länge där är konturer till rutor så tar vi det med ro! =)


nu skulle jag egentligen tränat rygg men känner mig inte riktigt kry så det får vänta till imorgon..borde kanske träna lite lätt idag men kommer jag väl upp till gymmet så är det allt eller inget..så nä jag får hålla igen..
note to self:
KÖR INTE MED RUTAN NERE PÅ MOTORVÄGEN! DET DRAR!
 
I övrigt ser jag att "office us" och "my name is earl" har ramlat in..en timme skratt väntar ikväll alltså och min jobbelördag imorgon wiee!

Torsdag...

vilodag idag..så efter jobbet blev det till att slänga ihop något snabbt och lätt till mat..blev enklast möjliga..currykyckling och findus wooknudlar, sweet chili! smaskens! ölen var pricken över i:et... iskall! mm..
image72
och slutresultatet:
image73
I övrigt har det blivit två avsnitt av "one tree hill" och en stunds läsning väntar..

Imorgon är det ledig dag vilket betyder: sovmorgon, lunch med mormor, massage, sola (om vädret tillåter) och ryggträning! och och..ett nytt avsnitt av office US..hysteriskt roligt... =)


20 dagar kvar...

Bara 20 dagar kvar tills planet mot La lyfter! =)
Men innan det blir det lite fler vardagsinlägg...och idag har jag orkat fixa en liten filmsnutt från gymmet!
 
Körde en lätt åtta på 65 kg så jag var tvungen att få det filmat om det gick bra på 70kg...och en 7:a var personbästa så YAY!!!! lite problem med bukstabiliteten på dom sista men jag är helnöjd.. det skarpa ögat kan även lägga märke till att jag har lyckats stoppa ner byxändan i strumpan på vänster ben..ny trend jag starta omedvetet nu kanske =)

Inte mycket mer att tillägga..åt blodkorv innan träningen och kvällens serie blir "two and a half men"


 


Lugn morgon, hård kväll...

Lugn dag på jobbet..var klar redan 13:00 så jag passade på att sova lite, vilket man aldrig kan göra för mycket av när man tränar hårt!
Idag stod det armpass på shemat och Jävlar vilket tryck! ex:
bicepcurl med skivstång: 50kg*8, 55kg*8, 60kg*8, 65kg*6
tricepsen körde jag med tyngre vikter än någonsin och stämningen på gymmet var på topp!
image71
Lite suddig bild... men den sociala biten och alla vänner motiverar en definitivt när man har en dålig dag!
allt  flöt på fint tills mia efter passet sparka på min väska så shakern öppnades och geggan rann ut över min mobil, kamera och nycklar..tack så j.. mycket! =)

dagens pest eller kolera:
vad skulle du välja... hugga av din egen högerhand eller avlägsna ditt högra öga? =)

Kvällens serier blir: family guy, american dad samt desperate houswives.. många skratt med andra ord! najs!

sLumpen..?

Somnade någon gång efter 12 inatt för att gå upp 03:15 och jobba. måste sova mer..skärpning! i alla fall så är jag glad att det blev så just i dag för när jag gick runt i mitt halvsovande och dimmiga tillstånd fick jag syn på en person jag kände igen..3046 jävla Medin! fan vad kul!
image69
lugnare kille får man leta efter..tog mig tid att hälsa på han en stund vilket mina senare kunder inte uppskattade..=)
Nästa gång ska jag vara lite piggare och roligare sällskap men fan vad kul det var att se hans min när han såg mig.. tror vi mucka -03 så det var ett tag sen.

framåt 13-tiden var jag nere i hamnen på ett ställe där dom hade slutövning och en massa 19-åringar med ak5:or gick runt och brösta sig...mycket lumpen idag..Där har vi en sak jag ska göra i usa, skjuta med en massa olika vapen! Rambo-Tee!
sen blev det lunchbuffé på lundavägens grill med grönsaksstuvning, potatis och korv..
fick köra stereon på högsta volym för att hålla mig vaken den 13:e arbetstimmen och slutligen somnade jag direkt när jag kom in i lägenheten.. Somnar snart igen men kommer med ett rykande färskt armpass imorgon!

min brutala fysik i lumpen:
image70

 

Födelsedagskalas!

Idag fyllde min förebild, inspirationskälla samt Far (skriver "far" för att ni ska förstå, vi har alltid använt namnen i min familj och ordet pappa känns svagt..fråga inte varför..) 62 år. Mannen som ledde mig till början av min path och tillika passion i livet vid bänkpressen i källaren! önskar jag vore lika händig som han men antar att man blir duktig på det man sysslar med så man kan väl säga att jag är lite mer tekniskt och han praktiskt lagd.
Det var i alla fall god mat och tårta på kalaset!
image64

Råris, potatis, lingon, köttgryta och sallad med avokado! smaskens! =)
Blev lite tomt runt bordet då lillasyrran (http://eleonorj.blogg.se/) är i London över sommaren och storebror uppåt landet..men alltid kul att träffa mormor och farfar!

Efteråt började laddningen för dagens träningspass och följande skedde:
knäböj: 90kg*10, 100kg*10, 110kg*10, 120kg*10 130kg*8
hacksquat: 75kg*10, 90kg*10, 105kg*10, 120kg*8
benspark: 60kg*10, 70kg*10, 80kg*9

sen körde jag liggande becurl lite lätt för att mjuka upp där jag skada mig härom veckan..kändees knappt..skönt avsluta med en 10:a på 55kg. sen blev det 20 min streching och nu sitter jag här! min bok väntar! haj! 
 


Vildsvin och bröst.

Tränade tidigt idag, kl 12:15 närmare bestämt..Bröst på shemat så jag började trappade upp sakta för att se hur långt underarmen skulle hålla...
10*70kg, 10*90kg, 8*100kg, 8*110kg, 5*120kg
gick lätt upp till 120 där jag höll igen lite för att inte riskera att dra upp skadan igen.
nästa pass är det fullt ös som gäller och en 8:a på 120kg satsar jag på!
därefter körde jag lutande hantelpress och hantelflyes! 
blev inga bröstbilder men väl en på min rygg: (en avklippt militärstumpa och tigerbalsam för att värma min bråkande underarm..)
image63 

Fint väder och med björn som sällskap fortsatte vi till karnas och sprang 5km i solen..skönt att få upp flåset lite när vädret är på topp! 
därefter blev det grillning hemma hos en polare!
vildsvin, kyckling, potatisgratäng och sallad! riktigt j... gott med grillat! mmm...
fick med mig lite rabarberpaj hem som skall inmundigas om en liten stund!
Sen bär det av till vicky för lite skitsnack och en i övrigt slapp kväll. =)


Nova

Var med Björnen (http://bjornar.blogg.se/) på Nova idag för att spendera lite tid och se om vi kunde hitta något intressant att inhandla..
blev en hel del uppskattande blickar på honom där han gick i sitt linne och deff form!

men det är fan min blogg så han får bara en bild! =)

fick köpt en förlängnings audiosladd så jag kan koppla datorn till tv:n utan att flytta runt den och dra om sladdar hela tiden..skönt!
fick även köpt ett par jeans på jack jones, där expiditerna alltid är så jävla trevliga och får en att handla...
så det blev naturligtvis ett par jeans där.. inte riktigt min stil men så här ser dom ut:

tyck gärna till..som sagt mode är inte min grej!
passade på att posera lite och ser att jag har tappat lite hårdhet i vår..(avsiktligt) men är ganska nöjd med min bulkform.. och ja jag ska städa imorgon..kanske=)

Pengar!

Fick sålt motorcykeln idag! gav 55.000:- för 2 år sedan och fick 49.000:-! jag är nöjd, lite synd men nu är allt det ekonomiska för La sommaren fixat!
Stället sitter som ålaskinn, har gått upp 10kg sen jag köpte det..någon spekulant? fin fint skick!
image55

inte varje dag man tar emot 98st 500-lappar =) kändes som en knarkaffär..
men nu är dom i säkert förvar på banken!
image56

Knäböj RAW från i höstas


160kg
skitkul när jag började få in tekniken i höstas och resultaten kom vecka efter vecka..är upp i 175kg nu.

Slö

Har haft mycket på gång de senaste dagarna så i väntan på ett längre inlägg bjuder jag på en slapp bild från gymmet:
image54

RSS 2.0