Coca cola..

en liten kommentar om hur du reagerade hade uppskattats =)

Vem är jag?

"vem är DU då? vad är du skapad av? vad får du all inspiration ifrån?
offer? allt är inte svart eller vitt.
jag är både in controool OCH offer för omständigheter. Det känns ödmjukast då."


Hmm såhär ser jag det..
Allt är energi, allt påverkar allt, tankar, handlingar osv..du kan antingens se det som att du aktivt genom dina handligar och tankar skapar dit liv eller välja att se det som att du inte har kontroll och är ett offer för omständigheter vilket ger dig rätten att gnälla och klaga..

Visst har jag med lite av de sistnämnda tendenserna kvar..men kommer jag på mig själv gnälla om vädret tex tar jag kontroll över mitt humör och fokuserar på något kreativt...som träningen eller något =)

Jag är resultatet av mina föräldrars livmål att överleva och fortplanta sig. min inspiration kommer ifrån lycka.(jag räknar in alla välbefinnandekänslor som extas,kär, glädje etc i lycka)
allt som för (eller jag tror för) mig närmre mitt livsmål: att överleva och fortplanta mig gör mig lycklig.
därför gör träning och sundhet mig lycklig, därför blir jag lycklig av att utbildas och utvecklas, därför gör pengar mig lycklig, därför trivs jag bland tjejer och kan koppla mina absolut lyckligaste stunder till er..

I sin tur gör allt som tar mig längre ifrån mitt livsmål mig olycklig..att bli nobbad, sjuk, hånad inför folk etc allt som sänker min status helt enkelt

Så Jag är en person som ser objektivt på livet och strävar efter positiva känslor eftersom dom visar att jag är på rätt väg..


Alla Hjärtans dag...

Ringde nyss på dörren, ett blomserbud gav mig denna (anonyma! wtf!) ros! jättetrevligt, men jag hoppas att du ger dig till känna så jag slipper gå undra varje gång jag ser den...


jepp, jag har den effekten..=)


Var hos Sploff i Limhamn igår och spelade guitarhero samt iaktog en freakshow till social dynamik..väldigt kul och intressant på flera plan=)
skulle iväg och simma nu men kusin rebecca (http://hejarebecca.blogg.se) drog sig ur..glad att du gilla presenten iaf!...

ha en trevlig dag! /Tee

Helg och Personbästa!

Efter snart 2 månader försiktig träning har jag börjat våga öka vikterna lite under bröstträningen och idag såg det ut som följer i bänkpressen..uppvärmning, 25 reps på 60kg, 15 reps på 80kg, 12 reps på 90kg 17 reps på 100kg!! 11 reps på 100kg samt 13 reps på 90kg..sinnessjukt bra tryck och 17reps på 100kg blev jag själv förvånad över...sådana här dagar kan man inte annat än sitta och le och klappa sig själv på axeln..har kört en vecka på twinlabs kreatinmonohydrat och det har säkert gjort sitt...har provat rage, raw och en massa andra pre workout produkter men det verkar som back to basics är det som gäller.. =)
till tråkiga nyheter är att armbågen fortfarande gör ont så fort man försöker köra extension övningar för triceps..blää..men det släpper nog snart...=(


-99

-08
vågar inte ens tänka på hur jag hade sett ut om jag inte hade tränat...och spelat fotboll, tennis eller något annat istället..usch!

Torsdagen avklarad och nu håller jag helg..lunch med mormor imorgon som vanligt..fin fint..

Svensexa!

Äntligen har jag fått in lite bilder och filmer från anders svensexa!
Vi hämtade honom en tisdagskväll, klädde ut honom lite fint och stack till Laserdome och sköt på varandra samt körde mångkamp! och naturligtvis fyllde vi honom på vägen in =)



Mekansika tjuren..anders höll sig uppe 5sek med mjukisbyxor...men eftersom det var hans dag så fick han en extra åktur utan byxor... vilket han kände av i x antal dagar sen...men vad gör det  när han får vifta med hatten jag fixa i vegas som en riktig cowboy! =)


och jag fick naturligtvis med upp och rida...lite mer nykter som tur var..
lägg märke till de uppmuntrande kommentarerna..-ramla av! -fan han slog torbjörn..=)


Anders och jag i sumobrotting med gulligt avslut!


Denna matchen var jag tvungen att vinna för Danne har sån Jävla vinnarskalle och jag hade inte orkat höra på honom om han hade vunnit... så det var allt eller inget från början...höj volymen vid 7-8 sek och hör han uppgivna ord haha!


En av kvällens absoluta höjdpunkter! Mattias knockar Roger med en vass vänster och han faller som en fura...lyssna på hans utrop 14sek! ..men Roger...jag tror inte det var detta Anders menar när han säger "Go for historic!!!" haha


Riktigt härlig kväll! efter detta blev det bastu och därefter restaurang.. möra och nöjda kastade vi sedan in handuken!

Dalarna

Jobbade extra fyra timmar idag..precis lagom och därefter blev det lunch hos mormor..Ris, kyckling vitvinsås och sallad med avocado i! mums!


Då var det inplanerat att hälsa på syrran i Dalarna i slutet av månaden! yay!
Tyvärr kunde jag inte åka veckan tidigare och kolla på din målgång mippe! =(




Startade min uppbyggnad med protein och kreatinmonohydrat idag och ska börja fokusera ordentligt på Decembercupen...Dags att vinna!..you have to think:  Is what your doing right now taking you closer to or further from your goals..moment by moment by moment!!!..youre either growing or youre dieing! och det gäller allt..inte bara muskelmassa! =)



Hade en intressant disskution med min syrra igår om moral och diciplin...visade sig att jag föraktar mig själv för min oförmåga att överföra min självklara övertygelse om att vara totalt diciplinerad gällande träningen till städning och inte gör det förrens jag inte står ut med skiten..inte byter skattelapp på bilen förrens polisen stoppar mig, tar ner julgardinerna i februari, inte har spelat något poker denna månaden trots att jag ska spela minst 40timmar i månaden sedan jag gick ner till att jobba 75%...jag har fått nog..det är INTE i linje med egenskaperna den man jag håller på att utvecklas till besitter..
som sagt..skattelappen åker på nu..gardinerna ner..städningen ska ske enligt militär diciplin..daglig, vecko och månadstillsyn! och jag har en vän som kollar upp och tvingar mig att skämmas om jag inte fullföljer! FAN det känns redan som jag går rakare i ryggen! gutt!

fredag kväll..nytränad..tre timmar poker väntar..sugen på att umgås lite men jag får stå mitt kast nu och inte skjuta upp mer! må floppen vara med mig!


Bio och kosttillskott

Satt precis och googla "världens bästa tjejkompis" och så kom denna bilden upp! =)
den är från i tisdags när vi utnyttjade biobiljetterna jag fick på jobbet -07 och (gick ut dagen efter) såg på Yesman med Jim Carrey! riktigt rolig film!


surfande även lite på www.gymgrossisten.com i tisdags och gjorde ett impulsköp..före/efter träning paketet för en tusing.. som hittat =) hoppas det smakar bra..choklad samt mintchoklad smak.. 

Skador

lyckades skada något tricepsfäste i armbågen efter en intensiv hård träningsperiod i nov/dec och har därmed inte kunnat köra ordentligt på fyra veckor..men idag såg jag ljuset i tunneln! kunde köra 3set 15reps på 80kg i bänkpressen med mycket små känningar..långt ifrån tillbaka men det går på rätt håll!
och tur är väl det med klubbmästerskapet den 4 april har jag ingen tid att förlora!
(klubbmästerskap= bänkpress maxreps på egen vikt, chins, dips och rodd en minut maxdistans.)

har även bestämt mig för att ställa upp i decembercupen, athletic fitness långa klassen iår...

Lite mer privat kan jag tillägga att det har gått väldigt bra/dåligt på tjejfronten det senaste året..efter att ha lagt allt gammalt bakom mig har jag lyckats få upp dejtingfrekvensen rejält...men inte fan klickar det ordentligt nån gång! god damn it! hur svårt ska det vara att hitta en tjej som är ens bästa vän, snygg och har attraktiva kvaliteér på alla plan?
tur att jag är glad utan, men det vore ett plus i kanten såhär i vintermörkret...yeye här stressas inte..har iaf 10 år på mig och om inte annat kan jag ha kul på vägen..för sen ska jag jävlar i det vara 100% trogen till skillnad från vissa polare som jag är lite besviken på och hade högre tankar om...

lättkessela, honung, bär, mjölk, banan..mixa dricka...gonatt!

RSS 2.0