sena nätter och firmafest..

har varit helt slut de senaste dagarna..har suttit och pratat i telefon halva nätterna, jobbat, tränat för fullt och till på köpet kom firmafesten igårkväll så idag har jag bara spelat en timme poker(med bra resultat)  och stekt köttbullar..riktigt energilös slappedag! skönt ibland!

får förhoppningsvis bilder från firmafesten inom kort och därtill en uppdatering med lite roligare innehåll..tills dess: live with passion!

/Tee

dips..

Körde ett stenhårt armpass med fredrik igår..tänkte att jag skulle avsluta sista övningen sista setet med att köra 15 reps på 40 kg + i dips och imponera på robin (http://robinm.blogg.se/) som la upp en video med heavy chins härförleden....men det sket sig brutalt =)



I övrigt tog jag ett snack med chefen idag om att gå ner till deltid (75%) för att ägna mer tid åt studier under våren och det flöt på fint..skissen ser ut som följer: jobba mån,ons,torsdag varannan vecka och mån, ons, torsd, fredag varannan..

This is my path, my purpose!

Killen jag coahar (Andy) har vid tvåmånaders-mätningen åter igen uppvisat strålande resultat! ett par kg till i viktnedgång, därtill minskade kroppsmått och en hälsa och positivitet som är på topp! från 120 till 111,2kg på två månader med min proportionsmetod..ät vad du vill i rätt mängder, en massa grönsaker och rör dig!

Tjejen jag hjälper har nått framsteg i form av två tappade kilon på två månader och inte en enda rökt ciggarett sedan dess!

har startat upp med en annan vän för att komma i bröllopsform och bygga en lysande fysisk framtid...avstämning ska ske inom kort..

JAG DÅ?
jag har anmält mig till en utbildning för att bli personlig tränare och den kommer pågå under hela våren på helger ..så det kommer bli mycket vid sidan om mitt heltidsjobb och pokern..men som sagt: If there´s a will, there´s a way!

VEGAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
flyg till vegas är bokat! 13/1-21/1..shuffle up and deal!




min farsa som jag är otroligt inspirerad och har lärt mig mycket av..
vill man ha en stark fysik när man är 60+ eller oroa sig för att bryta ben om man går och ramlar?
tiden att bygga sin framtid är nu! gör som min farsa! bygg grunden, så har du den resten av livet!

har uppdaterat lite dåligt..och sätter en ny standard...uppdaterar efter 5 kommentarer inom 2dagar! så märker jag om det finns något intresse =)

fick precis ett sms som fick mig att le, av en person jag har höga tankar om...om allt vill sig väl kanske jag får en anledning att nämna henne fler ggr här men det får tiden utvisa..=)

stay tuned!

Books

Mitt lilla kontor:



multitasking!..
är väldigt nöjd med min nya samsung 25,5" med 10000:1 i kontrast och full HD!


hahaha äntligen en aa mot kk och vad händer..jomen visst! han träffar setet.. buhu=(
fick min första rakeback från den nya sajten idag..stämde exakt enligt min statistik precis som det ska vara...till skillnad från betsson som mest verkar betala ut vad de känner för..


min nya mössa! inga blåa frusna öron här längre! najs!

imorgon är det dags att ta ett snack med chefen..har inga semesterdagar kvar sedan usa sommaren men om han är sjyst ger han mig ett par dagar i januari så jag kan dra till Las Vegas med polarna!!! hell yeah!


Det är förjävligt att skolan lär en att hata läsning..tog mig 5 år att öppna en bok efter gymnasiet och nu har jag fastnat i Conn Igguldens böcker om Caesar och Djingis khan! riktigt spännande läsning och skönt att drömma sig bort från allt en liten stund!

"You will be the same person five years from now beside for the people you meet and the books that you read!"
tar gärna emot boktips med en bra motivation eftersom nästa bok i serien kommer om ett år..

Ha en bra dag!
with love /Tee

akademiker

2008-11-05 16:51:24 1Tobias $ploff störigt att man aldrig blir nöjd..nu var jag uppe och vände på 200$ och sluta på 129$+ så blir man lite småsur för att det inte gick bättre fast det blev en tusing på 45 minuter..ge mig en bra förklaring på det du som är utbildad
2008-11-05 17:21:45 $ploff 1Tobias hehe. mycket enkel förklaring. pengar är livet =)
2008-11-05 17:23:37 1Tobias $ploff haha den åker in på bloggen =)
2008-11-05 17:27:05 $ploff 1Tobias =)
2008-11-05 17:27:15 $ploff 1Tobias att det ska vara en halvakademiker för att komma på det =)
2008-11-05 17:27:33 1Tobias $ploff ja man kanske skulle börja läsa lite
2008-11-05 17:27:40 1Tobias $ploff hehe! träning nu! vi hörs!


förra månadens dåliga resultat blev..minus ca 1600$-1700$... tack vare 800$ i rakeback slutade det på rätt sida 2000$ gränsen iaf..
nu till en roligare rapport..har haft 6 dagar vinstgivade sessioner i rad och det känns inte mer än rättvist efter alla fråndragningar och bad beats förra månaden..har varit ganska slapp med bankroll management innan men nu förstår jag verkligen vikten av att ha rejäl rulle som klarar lite fluktationer..
nu slår vi i nästa växel och ger full gas!
en resa till vegas i januari är i planeringsstadiet..najs! fest, spel, sol, varmt och skönt! 

uppdatering med bilder imorgon..bla annat min mössa som betsson snällt skicka dagen efter jag tömde mitt konto där för att gå över till whitebet!
så går det när man blåser trogna kunder på 1000kr+!

dagens tacksamhet går till mitt psyke (och alla som har bidragit till att jag har utvecklat det) som inte tillåter andraklassbeteende och inte ger upp för en liten svacka eller hundrafemtiotre!


RSS 2.0