Kalkbrott




Höll Vicky sällskap till Limhamn idag där hon skulle köpa en gitarr till sin lillasyster...som vanligt hade vi roligt som fan och fick för oss att kolla in kalkbrottet.. och när vi ändå var igång arrangerade vi lite bilder och gav bilisterna en show =) som vi skratta =)..förlängde livet med minst ett par år där =)

Därefter var det träning..sista passet innan klubbmästerskapet...vägde in på 86,3kg och har därmed bara 3 hekto kvar att gå ner till på lördag..najs! bänkpressen började jag med att gå upp och göra 7reps på 120kg och därefter ett 20+reps set på 90 kg..tappa räkningen. =)..hoppade på sittade bröstpress maskinen och tog ut bröstet helt två set sen..

efter det blev det dips..körde ett par set och toppade med att köra 7 reps med 55kg i extravikt och därefter pumpade jag ut mig helt på enbart min egen kroppsvikt och sen dipsmaskinen...
nu är det vila (bortsett från några promenader) till på lördag..

Angående pokern går det fortsatt bra..har gått ner till att grinda lite på 0,25/0,5 och har plussat knappt en tusenlapp... kör stenhård bankrollmanagement nu så det ska nog gå bra...

och kom ihåg:
en proteindrink och ett salladsblad är nyttigare än en kycklingfilé!

Utmaning

från kära Stephie! =) http://metrobloggen.se/stephs

Vilken mat äter du ofta?

Havregrynsgröt med bär och en proteindrink varje morgon..


När du är på kalas, är du den personen som sitter, eller hjälper du till med att duka av?

Samlar ihop tallrikarna till Kvinnan som ska diska..hahaha


Var sitter du helst när du bloggar?

Vid min datorhörna


Köper du ofta Triss-lotter?

Nej, åt helvete för dåliga odds!


Vilken stad eller land har varit din bästa semester?

Las Vegas


Vilken TV-kanal tittar du mest på?

Kollar sällan på tv...laddar hem allt jag vill se ist.

skickar utmaningen vidare till.. Madde G (http://gangenas.blogg.se/)  och Elvepilen (http://elvepilen.blogg.se/)


Reklam och akupunktur

Som ni ser har jag fått hjälp att fixa till bloggen..lite kommentarer om vad ni tycker om den hade uppskattats!

Till höger ser ni även att jag har lagt in lite reklam..ska ni beställa något i hälso/träningsväg är det dom billigaste och bästa ställena (jämför själv) som jag naturligtvis själv beställer från och därför kan rekommendera!
beställde nyss Omega3 för tre månader framåt på "bodystore" som har erbjudande..kolla in om ni ändå hade tänkt köpa något..lokala hälsokostbutiker är naturligtvis bra..men inte när prisskillnaden är tusenlappar på ett år som för mig..
gymgrossisten har dessutom fri frakt. slå det =)
nog om det!

Jobbet gick segt idag..förutom en statoil-tjej som verkar gilla mig..hon är ganska söt så jag får göra slag i saken på måndag och ge henne en chans..

efter jobbet blev det en tupplur och därefter massage och diverse behandlingar för min underarm..däribland akupunktur med nålar i öronen som ska sitta i tills de lossnar av sig själv..



Efter det laddade jag med "RageX2" (jävla tryck och träningslust man får av det tillskottet) inför träningen.

Benpass idag igen och jag överraskade mig själv med att köra 9reps på 135kg i knäböj! så kul när allt flyter på..träning imorgon med, sen blir det vila tills klubbmästerskapet på lördag! yay!

Vad gör du för att nå dina mål?
ha en trevlig kväll!

Ursäkta röran..Jag bygger om..

Med sploffs hjälp ska bloggen få ett ansiktslyft..

Var på Jensens böfhus igår och åt Ryggbiff med Sploff, Henrik och Julia..mycket trevligt och mycket gott!

lite torsk nu och sen ryggträning!

trevlig kväll!


JAAAA!!!! GRATTIS MAGNUS!!!!!

Fan vad fint att Magnus Samuelsson vann let´s dance!!!

Sex och Rage!

Ja, sex mål mat per dag och lite rage is the shit!

Tredje knäböjpasset idag och 8 reps på 130 kg..väldigt nöjd med det! om 4 dagar är det dags för 135kg och sen börjar det likna något =)

köpte lite rage x2 idag för att få lite extra kick och som vanligt gör koffeinet och taurinet att jag inte kan somna, utöver det så blev jag precis lagom agressiv för att köra tungt av beta alaninet! =)

har tappat 2-3 kg  och ligger runt 86,5..bara ett halv kilo kvar till nästa lördag =)

så nu sitter jag här pigg och äter kvällsmat.. 


och så lite skäggig, skamlig och slapp gratisreklam för fairing... =) är ju stolt över att vara i ovanligt bra form *klappar mig själv på axeln*


bytte även pokersajt ikväll..från whitebet..där jag har haft en rejäl downswing...till VC-poker och min första timme resulterade i en enorm vinst av 160 kr =)  fortsättning följer..
gonatt gott folk!

Robinson och Harembyxa...

Var hos en Anders och såg på Robinson igår...så kul när alla hade förväntat sig en sandstrand och så får dom ett sunkigt träsk..verkar vara ordentligt upplagt utan lyx iår så jag kommer nog följa programmet tills vidare.
Det mest oväntade hände i reklamen...fick se ett par tjejbyxor som tydligen heter "harembyxa" och det var det vidrigaste fulaste tjejplagg vi hade sett! om någon tycker annorlunda så släng gärna in en kommentar men jag har väldigt svårt att tro det..ett säkert kort är alltid tajta jeans, stövlar och ett leende =)

Ätardag var det med igår..kollade formen på gymmet och bara ett halvt kilo till att gå ner på två veckor så jag slog på stort..blev bjuden på köttbullar, potatismos (hemmagjort) och grönsaker i mängder..och sen chokladpudding med grädde =)

Idag ska testet på 125 kg i knäböj göras..räknar med 5-6 reps som ska dubblas eller tredubblas på 9 veckor..ska nog ta och filma det så ni kan få se i brist på bilder på sistone!

Ha en bra dag! /Tee

såhär gick det =) över förväntan..lite teknikdetaljer att slipa på men annars är det bara tunga sega knäböjpass som gäller..
knäböj är lite som sex..precis när man är klar är det det sista man känner för att göra.. men en stund senare så är man där igen =)



Dagsformen (helt utan pump i överkroppen) med ca 4 kg till att gå ner till finalen i juli...om jag kvalar in i juni dvs..
 

Fitness Five

Vissa människor tror jag är fanatisk med träningen efter att ha läst i min blogg..och det är helt rätt! eller från och med för ett par dagar sedan iaf...min livsstil gör att jag kan äta hur mycket skitmat jag vill utan att lägga på mig ett gram, kexchoklad, pizza, etc etc..MEN så gav nån mig den briljanta idén att tävla i Fitness Five (www.fitnessfive.se) i juni och jag måste komma i bokstavligt talat elitform...bland dom mest vältränade personerna i landet för att placera mig..det är hårt , speciellt om man inte har tränat knäböj på ett halvår och halvtaskigt hela livet...med min vikt ska jag knäböja 127,5 kg minst 15...helst 20+ggr..det är tungt som fan! Började köra ett lättare pass knäböj för ett par dagar sedan och har gått runt som om jag har skitit på mig sedan dess..jävlar vilken träningsvärk.(tack Bosse).men med bara ca 15 träningspass kvar för benen är det allt eller inget som gäller...har inte varit såhär fokuserad på länge..tänker på det nästan hela tiden och maten är tråkig, riktigt tråkig och effektiv..inget som inte fyller sitt syfte...men det får mig att må bra..riktigt bra..finns inget bättre än ha målet framför sig och slänga allt åt helvete som är i vägen!  Allt annat förvinner..pengar förlorar sitt värde..kan vara ensam eller i sällskap..målet har all fokus!

My way, My path, The warrior code! you may walk beside me but NOTHING stands in my way!


Helt slut..

Har precis jobbat 12 timmar på 4 timmar sömn och sitter och hänger över skrivbordet...fick en körning till Helsingborg och tänkte det är bra pengar så jag tar den...efter tre vägbeskrivningar som var åt h... fel (tex att jag skulle ta avfart 31 som ligger efter helsningborg norra) började humöret tryta... när jag väl kom fram och de inte öppnade gav jag dörren en spark med stålhättorna varpå jag fick ett likadant svar från andra sidan dörren och gubben öppnade lite småsur...iaf tänkte jag "vad fan sysslar jag med?" och tog kontroll över mitt humör och började skämta lite och så blev jag glad igen..=)

nu väl hemma är jag allt annat än sugen på att träna men...jag vet ju vad som gäller..Diciplin är att göra vad man bör göra, när man bör göra det, varesig man känner för det eller ej..

havregryn frusna jordgubbar 2,30min i mickron..check
proteinpulver med kreatin i minimjölk...check
en halv liter vatten...check
ett avsnitt family guy..check
45 min styrketräning och 30 min svettdrypande fettförbrännig...snart check

kör hårt mina diciplinerade träningsintresserade vänner...
och ni andra..det kommer i takt med er personliga mognad..=)

som vanligt,,många uppskattade läsare och få kommentarer..var inte blyga

Madeleine, Bosse och alla andra! =)


Schlager

Lite Schlagerfestligheter igår..hade inte direkt några flashiga kläder så det fick bli ett par byxor från 70-talet och ett par liter gelé i håret..

Måns förlora tyvärr =( synd vi inte kunde skicka tingeling-låten istället för den var fan näst bäst!





Rädda mig på under 30 sek

lägg gärna ett par sek på att säkerställa mitt arbete..=)
http://www.jatillskanemejerier.se
 
bara att fylla i namn och stad..klart

Tack!
/Tee

KM

mindre än en månad kvar till klubbmästerskapet på gymmet..har vunnit de senaste 7 åren..lite intressant är att förra årets resultat aldrig har stått sig året efter så jag har varit tvungen att bli bättre varje år...
frågan är om spiken i kistan redan är slagen dock..med en två veckor gammal bristning i vänster hamstring (baksida lår) blir rodden svår..men jag har en känsla av att den kommer hålla ihop någotsånära på tävlingsdagen..


min brachioradialis däremot är inflamerad sedan den mekaniska tjuren på Anders svensexa. (på film i tidigare inlägg).jag behandlar musklen med is och streching varje dag..men den kan bli min undergång då chinsmomentet blir smärtsamt och läkeprocessen är långsam..

chins= du hänger i en stång med raka armar och drar dig upp tills hakan är över stången om och om igen

kanske början på 7 dåliga år...hmm var har jag hört det 7 feta kor, 7 smala i en dröm betyder 7år av välgång och 7 nödår..säkert från konfirmationen eller något..

tur att jag är en vinnare så det måste lösa sig på något sätt...men det ser mörkt ut just nu..
mer is, mer vilja, mer målmedvetenhet! fullt ös! gonatt!

utmaning

en liten utmaning jag antog från Stephanie

http://metrobloggen.se/stephs

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till!


1. Vad heter du? Tobias
2. Ett ord på 4 bokstäver: Taco                                         

3. Flicknamn: Tina 

4. Pojknamn: Ture

5. Yrke : Tandläkare
6. Färg: Turkos

7. Klädesplagg: T-shirt

8. Mat: Tomatsoppa

9. Sak i badrummet: Tandborste

10. Plats/stad: Tomelilla

11. En orsak att vara sen: Tanken tom på bilen

12. Något man skriker: Ta fatt tjuven!

13. Film: Terminator

14. Något man dricker: Te

15. Band: Thorleifs

16. Djur: Tiger

17. Gatunamn: Timmergatan

18. Bil: Tanus

19. Sång: Till havs

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Telefonmöte


Personbästa!


150 kg i bänkpress (170% av kroppsvikten) och jag är glad som en speleman! =)
nästa mål: dubbla kroppsvikten! för närvarande 176kg

note to self: Leeee!!!!


Orsa

Är uppe och hälsar på min syster i Dalarna..skulle egentligen åka lite snowboard..men lyckades dra isönder en muskel i baksidan av låret så jag har fått halta runt istället :-( men det är underbart att umgås med syrran som alltid är långt hemifrån ändå..har varit ovanligt mycket ös i Mora i och med att det var vasaloppshelg förra helgen.
Min syrra går en utbildning där hon blir massör, träningsinstruktör och mkt annat..bara tjejer i klassen så man känner sig lite som tuppen i hönshuset när man hälsar på =)

Hon och hennes rumskompis har varit i mora och jobbat hela dagen så nu tänkte jag laga lite mat så dom blir glada..Lax, ris, hollandaisesås och grönsaker smaskens..såvida man kryddar laxen ordentligt med citronpeppar..


Stephie! jag ska göra dina utmaningar..men skicka inte fler innan jag hinner med de två första! =)

Och så lite bilder härifrån:


Syrran kör triceps och jag leker lite...jobbigare än det ser ut kan jag säga, speciellt när man gör allt i slowmotion..





Var ute på en liten utflykt i naturen och tog en kopp kaffe i en toppstuga med underbar utsikt!




kommentera mera! =) 

"om du ser hindret har du tappat siktet på målet..." 

Mvh /Tee

RSS 2.0