träning

körde nyss ett morgonpass på hotellgymmet..blev lite mage vader..så ni får ha överseende med att jag inte har pump i armen på bilden..och att min vad är..."work in progress" haha
image116


var hos patrik och träna på hans gym igår samt festa i hans lägenhet i west hollywood..kommer uppdatering med lite bilder sen..så håll ut mippe, du ska få se han! =)


Kommentarer
Postat av: B

Ser ut som om du klarar dig iaf!
Men jag varnar dig, var beredd på allt när du kommer hem mannen! Du kan glömma att jag ligger på latsidan!

Jag har stora saker på g... Saker större än dina armar.. saker större än tom ditt ass... Vi snackar XXXXL!...... Fast det har egentligen inte med byggning att göra... Vi kan väl kalla det någon sorts halvpermanent development detour ;)

Jag tog åt mig av det du sa... När jag säger något så gör jag det.... Det stämmer nog ganska bra.... From thoughts, to words, to action........ Du ska få se, du är medtänkt på mer än ett hörn i mina tankebanor! Du kommer inte bli besviken på mig när du kommer hem! Starkare, större och med ett mer utvecklat liv!

Catch you on the flip side!

2008-06-01 @ 09:03:02
URL: http://bjornar.blogg.se
Postat av: Mippe

Hej på er.
Ringsjönrunt gick skit bra för oss helnöjd med tid och allt, bra genrep inför Vätttern. Träningen går lite knackigt beroende på cyklingen som tar all tid plus att man inte vid skada sig.
mvh Mippe

2008-06-02 @ 09:41:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0