Läkare

vet inte exakt hur det är i sverige.. men hur vettigt är det att ta råd gällande ens hälsa av en doktor?
och hur stor mineralbas finns kvar i våra utarmade åkrar?

följande utklipp är tagna ur boken "Dead doctors don´t lie"

Av Joel Wallach




Medellivslängden för en amerikan är i dag 75,5 år. Är man läkare är medelåldern 58 år. Om du statistiskt sett vill leva i 20 år till, bli inte läkare..

Det jag kom fram till var detta: Varje djur och varje människa som dör av så kallade"naturliga orsaker", dör av näringsbrist.


Växter spelar en mycket intressant roll hos de kolloida mineralerna. Kom ihåg att vi sa att växter inte kan producera mineraler. Om de inte finns i jorden kan växterna inte skapa dem..


I de kulturer där människorna lever upp till 140 år så finns det några gemensamma nämnare. De lever i högt belägna bergsbyar, på 3000-4500 meters höjd över havet. De har inget regn, ingen snö, ingen dagg, mycket torra platser och de får allt sitt dricksvatten och sin bevattning till växterna från något som kallasglaciär mjölk. Glaciärerna mal sönder sten lagret på ungefär 10 cm varje år. Det finns mer än 72 mineraler på alla de här platserna.

Vattnet som kommer fram under dessa glaciärer är inte klart som mineralvatten i flaska. Om du tar ett glas och håller upp det, ser det grumligt ut. Det kan vara gult, vitt eller blått och det ser ut som mjölk. Vid Titicacasjönoch i Tibet kallas det för glaciärmjölk. De har druckit det vattnet i mer än 5000 år. De har ingen diabetes, inga hjärt- och kärlsjukdomar, inget högt blodtryck, ingen artrit eller osteoporos, ingen cancer, ingen grå starr eller grön starr, inga fosterskador, inga fängelser för fulla narkomaner, inga skatter eller läkare. Ändå lever de till de blir 140 år utan att vara sjuka. Är dessa kolloida mineraler viktiga? Det kan du vara säker på , de är till och medlivsviktiga. Du kan förlänga ditt liv och höja livskvalitén avsevärt med ett dagsbehov av mineraler. Det flesta av oss kommer att inte att fara till Hunsa folket, Tibet eller till Titicacasjön. Där har de inga Kenmore-kök, sidenfåtöljer, TV apparater, isolerade hus, centralvärme och luftkonditionering men de har kolloida mineraler.


hört talas om magsår ?
Det anses komma av stress. Vi veterinärer vet sedan mer än 50 år tillbaka att magsår, åtminstone hos grisar, orsakas av en bakterie i magsäcken som heter Helicobacter pilori och att den i enstaka fall kan utvecklas till magsäckscancer.  Vi lärde oss att ett spårämne som heter vismut och tetracyklin kunde bota magsår. Det kostade fem dollar att bota en gris med detta.

The National Institute of Health kom i februari 1994 ut med budskapet att magsår orsakas av en bakterie, som heter Helicobacter pilori och inte av stress. Det kan botas. Medicinska rapporter säger aldrig så, utan att det ser lovande ut, kan vara. Artikeln fortsätter med att det kan botas med vismut och tetracyklin. För de av er som inte vet var vismut kommer ifrån, kan det köpas på en drugstore (apotek), det är rosa och billigt. Du kan faktiskt bota dig själv.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0