Väder!

Riktigt härligt väder idag..har kört motorcykel och gått en promenad i soliga Hörby med Björn=)

första Mc körningen varje år är grym..bara ut på 13 och dra på i 200km/h och köra som en idiot med en kittlande känsla i magen...(moraltanter undanbedes kommentera)

körde på min farsas (bortre) då min är såld sedan i våras för att bekosta Usa-sommaren..
1300cc och bottendrag som fan..fastklistrat leende och rätt ljud i sportrören! =)


nytaget mc-kort och testade gränser..


Björn...  härom dagen när vi gick en runda och hade motvind hör man två killar som babblar om anabola när dom såg björn i linne på lite håll..trodde nog inte vi skulle höra..patetiska idioter som inte har karaktär nog att bry sig om sin egen kropp..nog fan vore det skamligt att inte vara större om man hade tagit steroider och tränat i nästan 10 år...men det är väl bara till att tacka för komplimangen! =)


Kommentarer
Postat av: Björn

"No, we're not on steroids, but thanks for making that assumption!"



high five t-pojken!

2009-04-19 @ 14:29:27
Postat av: Madde Moraltant

Träning UTAN steroider- blodsmak, svett och tårar! Du Tee, du har aldrig funderat på att föreläsa för högstadiet? Många ungdomar tror att man alltid kan ta en "genväg", så även till muskelmassa. Många av de pojkar jag jobbar med är dåligt upplysta vad det gäller träning, kost och hälsa. Å andra sidan har de inte heller varit i skolan men på nåt sätt kan man nå dem ändå...om inte annat på gymmen. Ska inte säga ett skit om motorcykelkörning...kommer alltför väl ihåg den pirrande känslan i magen :)hahaha

2009-04-20 @ 10:02:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0